facebook

І ці майнули за кордон: Григорій Решетнік з дружиною приїхав у Прагу. Ні, ну а що? Цілком має право!

В наш непростий час, коли країна переживає випробування, суспільство уважно стежить за кожним кроком публічних осіб. Особливо це стосується тих, хто вирішує виїхати за кордон.

Перед нами багато прикладів, коли навіть не маючи законної підстави, такі “герої” як Винник, Яма, Потап та інші покинули країну, ховаючись від страху у безнапасних країнах світу.

Що вже казати про чоловіків, які мають можливість уникнути мобілізації завдяки своїм сімейним обставинам. Така ситуація викликає неоднозначні відгуки, а багатодітних батьків часто підозрюють у тому, що вони скористалися своїм статусом задля власної вигоди.

Відрядження з особливою місією

Григорій Решетнік, популярний український телеведучий та багатодітний батько, мав усі підстави для подорожі за кордон. Його багатодітний статус надає йому законне право залишати країну, але він обрав цей привілей зовсім не для уникнення обов’язків чи небезпеки. Григорій разом зі своєю дружиною Інною вирушив до Праги з нагоди дуже особливого заходу: вінчання близьких друзів. Пара була запрошена як весільні батьки, що стало для них важливою і почесною місією.

Зі слів Григорія, бути весільними батьками – це не просто запрошення на весілля, це велика відповідальність і знак довіри. У своєму дописі Григорій наголосив, що цей обов’язок для нього є надзвичайно значущим, і він з радістю погодився підтримати своїх друзів у таку важливу для них мить. Разом із дружиною Інною він став частиною весільної церемонії, вкладаючи у цей день усю свою душу і щирість.

Для Григорія ця подорож була можливістю відчути особливий сімейний момент, а не можливістю уникнути своїх обов’язків перед країною.

Попри те, що Решетнік мав законне право залишатися за кордоном довше, він не затягував із поверненням додому. Одразу після завершення весільних урочистостей Григорій та Інна повернулися до Києва, до свого щоденного життя.

Багатодітна родина Григорія Решетніка. Скриншот фото з Мережі

А це турбота про своїх дітей, забезпечення їхнього комфорту та улюблена робота.

Популярне

Схожі статті

Мафіни до чаю без заморочки: все змішала та відправила в духовку. Хотілося б простіше, та вже немає куди

Вам теж знайомі  такі дні, коли зовсім не маєш бажання ускладнювати собі життя, а хочеться швиденько приготувати щось смачне до чаю? Якщо "так", то цей рецепт мафінів для вас. 

Так смачно готує тільки моя кума з села, а тепер і я: картопля, 2 яйця, трохи бекону і ситна вечеря на столі

Якщо ви хочете відчути справжній дух сільського затишку, то ця страва саме для вас. Тут немає складних інгредієнтів чи технологій — тільки прості продукти.

Зберігала вдома далеко не прикраси: у Таїсії Повалій знайшли та конфіскували гори забороненого добра

Чарівні українські пісні й романси, народні свята — ось з чим асоціювалося ім'я Таїсії Повалій. Вона була улюбленицею публіки, володаркою звання Народної артистки України. А зараз все змінилося.

Хтось вже тоді проявив себе, а в інших і натяку на зірковість не було: малолітні Козловський, Жадан, Дантес

Дитячі фото завжди викликають усмішку, а коли це світлини зірок — ще й особливу цікавість. Адже ніхто з нас, навіть уважні батьки, не може з точністю сказати, ким стане дитина в майбутньому.

Наче в Голлівуді: як виглядає найбагатше село України та хто в ньому живе – від цих фото захоплює подих

Хто подорожував Закарпаттям, напевно, проїжджав мимо села Нижня Апша. Воно розташоване поблизу кордону з Румунією і вважається найбагатшим населеним пунктом країни.

“Народження Венери”: Боттічеллі бачив свою героїню саме такою – Олександра Заріцька повторила образ у мушлі

Олександра Заріцька з гурту Kazka вирішила здивувати шанувальників, повторивши образ Венери, як її бачив Боттічеллі. Звісно, до народження богині й пересування за допомогою вітру не дійшло.