facebook

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

З давніх-давен повелося, що Оля Полякова щороку 26 жовтня проводить сольний концерт. 2024-й не став виключенням. Як тільки зірка не старається, аби привернути увагу до цього дійства.

Оля Полякова зросла до гігантських розмірів і переступила Палац Спорту

Цього разу знаменитість вирішила всіх приголомшити, перетворившись на велетенську фігуру, що запросто переступає величезний будинок, підходить впритул до камери й розповідає фанам, як вона зачекалася на них. Співачка запевняє:

“Підготувала для вас нові треки, улюблені хіти та незабутню атмосферу”.

Та ошелешені переглядом відео у стилі фентезі не бачать нічого довкола, окрім довгих ніг артистки. Щоправда, коли трішки оговтуються від шоку занадто агресивної реклами, починають хвалити зачіску Полякової.

Оля Полякова уявила себе Шерон Стоун і зробила фінт ногами

Зірка й справді позбулася довгого волосся, а залишила зачіску, що ледве сягає плечей. Тож і нарвалася на купу компліментів. Зірку назвали “чарівною”, “неймовірною”, “крутою”. Хтось справедливо зауважив:

“Якщо є стабільність в цій країні, то це концерт Олі в Палаці Спорту 26.10”.

Пролунали й інші думки:

“Землетрус може бути від такої жінки”.

А хтось ставить собі запитання:

“ТЦК також готові?”

Це тонкий натяк на концерт Святослава Вакарчука з гуртом “Океан Ельзи”, коли на виході у всіх меломанів чоловічої статі перевіряли документи й вимагали оновлення даних у “Резерві+”. Хтось необачно пообіцяв, що для представників ТЦК вхід на концерт “Королеви ночі” буде безплатним.

Популярне

Схожі статті

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.

“Вона сказала “Так”!: Melovin розчарував, що не збирається одружуватися – сповістив про дещо інше

Інтрига з заручинами Melovin тривала недовго. Далеко не всі повірили, що Костя збирається стати на весільний рушник й мали рацію. Артист врешті розкрив інтригу двох долонь.