facebook

“Класно, що змінили образ!”: 34-річна Надя Дорофєєва вийшла на люди в окулярах та нерозчесана

Після розпаду гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва весь час намагається вразити своїх шанувальників нестандартними кроками. Ось і цього разу викликала купу захопливих відгуків.

Ставши сольною співачкою, Надя Дорофєєва не втомлюється дивувати фанів. Цього разу постала перед відвідувачами своєї Інстаграм-сторінки у дуже дивному прикиді. Артистка вбралася лише в строгий чоловічий піджак чорного кольору.

Білу сорочку Надія вирішила не піддягати, обмежившись білими манжетами, які стирчали з рукавів верхнього одягу. Штанів на зірці теж не було. Лише чорні гольфи та підв’язка на стегні.

Надя Дорофєєва вразила новим іміджем

Dorofeeva присіла й скорчила пичку. При цьому для солідності Надя вдягнула окуляри у товстій оправі. Складалося враження, що знаменитість забула причесатися, наскільки волосся виглядало розпатланим.

Та ні, це так задумано! Адже в пості вказано, хто робив не лише фото й стиль, але й макіяж/зачіску. Дорофєєва поцікавилася у публіки, чи хтось дивився її лайв у шоу “Чуйно”.

З’ясувалося, що фани уважно стежать за всіма рухами артистки й дуже високо оцінили подібний експеримент. Dorofeeva влаштувала концерт просто неба в інноваційному парку. Заспівала наживо декілька пісень із нового альбому.

Склад музикантів при цьому було розширено, ще й бек-вокалістів додали. Підписникам Інстаграму знаменитості пісні у подібному форматі прийшлися до смаку. Надю засипали купою схвальних відгуків:

“Це неймовірно, мурахи від прослуховування!”

“Слухаю на повторі! Захват, пожежа! Класно, що змінили образ і аранжування”.

“Звучало просто бомбезно! Це вже зовсім інший рівень”.

Не залишився поза увагою й новий стиль вбрання співачки. Його фани Наді Дорофєєвої схарактеризували так:

“Коли він попросив бути скромною кицею, а ти тигриця по життю”.

Популярне

Схожі статті

“Вибач, що не змогли”: після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

Після 16 років стосунків найвідоміша пара українського шоу-бізнесу Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка оголосили про своє розлучення. Подробиці події у статті.

“А як гарно співали!”: Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер пішли зі сцени й опанували інші професії

Свого часу Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер багато співали, знімали кліпи та були відомими особистостями. Нині кардинально змінили сферу діяльності. На чому тепер заробляють?

“Оце так пристрасті!”: Христина Соловій всілася на підлогу й поцілувалася з набагато молодшим парубком

Схоже, Христина Соловій знову втрапила в скандал. Ще не втихли пристрасті з приводу вживання ненормативної лексики під час концерту, як з'явився новий привід засудити співачку.

Трішки не розрахували з розмірами: жіночні об’єми Гросу, Холоденко, Дімопулос випали з одягу – є фото

Зірки роблять усе можливе, щоб говорили не лише про їхню творчість, але й зовнішність. І часто це їм дуже добре вдається. Ми зібрали докупи непристойні декольте, які практично нічого не приховують.

Двоє синів від двох чоловіків: Ассія Ахат покинула одного чоловіка заради іншого – не зраджує лише скрипці

59-річна Ассія Ахат нині насолоджується розкішним життям в Америці, а у вільні хвилини грає на скрипці досхочу. Та були в житті знаменитості зовсім інші часи, коли доводилося поневірятися.

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.