facebook

“Вибач, що не змогли”: після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

Після 16 років стосунків найвідоміша пара українського шоу-бізнесу Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка оголосили про своє розлучення. Подробиці події у статті.

Найпопулярніший український ведучий та гуморист Андрій Бєдняков, як грім серед ясного неба, оголосив про своє розлучення з дружиною, актрисою Анастасією Короткою, з якою був разом близько 16 років, з яких 10 років – у шлюбі. Новина стала неабиякою несподіванкою для шанувальників пари, адже вони завжди здавались прикладом міцних стосунків. Андрій поділився цією важливою звісткою у своєму Instagram, зробивши публічну заяву, в якій тепло згадав про їхні спільні моменти та висловив подяку за все, що вони пережили разом.

У своєму повідомленні Андрій назвав ці 16 років “неймовірною подорожжю”, сповненою щасливих та пам’ятних моментів. Він згадав, як вони разом боролися за свої досягнення, робили все власними силами, не просячи допомоги ні в кого. Бєдняков наголосив, що всі успіхи, яких вони досягли, є результатом їхньої спільної праці та підтримки один одного. Він подякував Анастасії за всі спільні роки та спогади, які вони створили за цей час.

Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з дружиною
Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з дружиною

Найважливішою подякою Андрій вважає народження їхніх дітей, яких він назвав класними малюками. Для нього вони є головним спільним досягненням і саме за це він особливо вдячний Анастасії. Хоч він і не вдавався до деталей причин розлучення, шоумен зізнався, що вони намагалися зберегти стосунки, працювали над своїми проблемами, але, на жаль, їм не вдалося налагодити все остаточно. Він щиро зізнався, що завжди поважатиме та цінуватиме Анастасію, бажаючи їй лише щастя.

“Я дуже хочу, щоб ти була щаслива. Ти це знаєш. Тож будь нею! Знай, я завжди поруч”, – написав Андрій, зворушливо завершуючи своє повідомлення.

Також він вибачився за все, що міг зробити неправильно у стосунках, і за те, що не вдалося зберегти їхній союз. Попри те, що це рішення далося нелегко, Андрій зазначив, що більше не бажає публічно коментувати своє особисте життя та це розлучення, і що жодного інтервʼю з цього приводу він не дасть.

Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з дружиною
Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з дружиною

Розлучення Андрія та Анастасії стало болісною подією для їхніх шанувальників, адже ця пара була символом підтримки і любові для багатьох. Під постом набираються тисячі коментарів розчарованих підписників, для яких ця новина не менш розбила серце, аніж самій парі. Хтось дає поради, що не слід було відправляти родину на інший континент, а хтось просто сумує разом з улюбленими артистами.

Популярне

Схожі статті

Продюсер Михайло Ясинський розповів, де і за який гонорар виступала Світлана Лобода: так дорого не було

Український продюсер Михайло Ясинський вперше розповів історію, повʼязану з відомою співачкою Світланою Лободою. Виявляється, були часи, коли артистка давала виступи за дуже скромні гонорари.

Тепер зрозуміло, чому вони наважились на усиновлення: Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини

Тімур Мірошниченко, який має двох власних дітей та двох усиновлених, вперше розповів, що міг би бути батьком для п'ятьох. Його дружині Інні лікарі говорили, що вона більше не зможе завагітніти.

“Класно, що змінили образ!”: 34-річна Надя Дорофєєва вийшла на люди в окулярах та нерозчесана

Після розпаду гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва весь час намагається вразити своїх шанувальників нестандартними кроками. Ось і цього разу викликала купу захопливих відгуків.

“А як гарно співали!”: Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер пішли зі сцени й опанували інші професії

Свого часу Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер багато співали, знімали кліпи та були відомими особистостями. Нині кардинально змінили сферу діяльності. На чому тепер заробляють?

“Оце так пристрасті!”: Христина Соловій всілася на підлогу й поцілувалася з набагато молодшим парубком

Схоже, Христина Соловій знову втрапила в скандал. Ще не втихли пристрасті з приводу вживання ненормативної лексики під час концерту, як з'явився новий привід засудити співачку.

Трішки не розрахували з розмірами: жіночні об’єми Гросу, Холоденко, Дімопулос випали з одягу – є фото

Зірки роблять усе можливе, щоб говорили не лише про їхню творчість, але й зовнішність. І часто це їм дуже добре вдається. Ми зібрали докупи непристойні декольте, які практично нічого не приховують.