facebook

Тепер запальна брюнетка – повна протилежність мамі: донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала новий образ

Донька знаменитої телеведучої Ольги Фреймут показала новий образ, який кардинально відрізняє її від зіркової мами. Тепер зовнішність дівчини виглядає ще більш екзотично та екстравагантно.

Злата Мітчелл і її зіркова мама Ольга Фреймут — це дві абсолютно різні людини. Ольга давно відома своїм витонченим стилем, який завжди залишається стриманим і елегантним. Вона виглядає як справжня леді – тендітна блондинка з природною красою. Її образ — це класика, без зайвої яскравості чи провокацій. Фреймут завжди була зразком гарного смаку на українському телебаченні, а її стиль з роками залишається незмінним.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала, чим відрізняється від зіркової мами
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала, чим відрізняється від зіркової мами

Злата ж пішла іншим шляхом. Вона не боїться експериментувати й провокувати. Її стиль одягу часто викликає суперечливі реакції, адже дівчина любить сміливі образи. В її гардеробі можна побачити сукні з глибоким декольте, яке доходить до пупа, або короткі спідниці, що привертають увагу. Якщо Ольга завжди стримана, то Злата навпаки — епатажна і смілива у виборі одягу. Її сміливий стиль і наряди часто стають темою обговорень у соціальних мережах.

Злата Мітчелл часто демонструє провокативні образи
Злата Мітчелл часто демонструє провокативні образи

Що цікаво, зовнішньо вони теж зовсім не схожі. Фреймут — тендітна блондинка з м’якими рисами обличчя, а Злата — яскрава брюнетка з виразною, навіть трохи екзотичною зовнішністю. Нещодавно дівчина вирішила кардинально змінити свій вигляд, перетворившись на брюнетку — вона пофарбувала волосся майже в чорний колір. Це лише підкреслило її відмінність від мами. Тепер їхня різниця не тільки в стилі одягу, а й у кольорі волосся.

Злата демонструє незалежність і характер через свій зовнішній вигляд. Вона не боїться бути такою, як хоче і не звертає увагу на те, що хтось може засуджувати її за самовираження. У той час як пані Ольга намагається уникати приводів для обговорень і завжди підтримує свій ідеальний імідж, Злата не боїться ризикувати. Вона легко привертає увагу до себе і їй подобається бути в центрі цієї уваги.

Популярне

Схожі статті

Зірка студії “Квартал 95” Ірина Сопонару показала, як сестра їй робить уколи краси: зберігають молодість

Ірині Сопонару з "Єдиного Кварталу" пощастило не лише з чоловіком, але й з сестрою. Наталка робить родичці дуже ефективні й надсучасні уколи краси. Тому акторка так і сяє.

Фреймут приховує справжнє прізвище свого сина Валерія: називати ім’я заборонив батько чи це мамина примха?

Відома українська телеведуча та журналістка Ольга Фреймут, розповідаючи про свого сина від Володимира Локотка, не захотіла називати його справжнього прізвища.

“Відлуння фантазій напередодні Хелловіну…”: Анна Завальська налаштувалася на осінній лад і показала сина

Після розпаду гурту "Алібі", сестри Завальські стали рідше з'являтися в інфопросторі. Анна вирішила поділитися осіннім вайбом і показала, як підріс її єдиний син від Дмитра Саратського.

“У них ще той темперамент”: Руслан Сенічкін і Людмила Барбір з’явились на публіці – закохані та молоді

Відомі українські ведучі Руслан Сенічкін і Людмила Барбір приміряли на себе образ закоханої пари. Зіркові колеги зібрали купу коментарів про свої наряди.

Влад Яма вперше показав своїх батьків: вони із Запоріжжя, а він втік з України в США і живе тепер в Маямі

Український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який давно переїхав у Сполучені Штати Америки, показав фото родини у повному складі – з батьками, які родом із міста Запоріжжя.

Що стало з Романом Сасанчиним – подвійним переможцем “Голосу країни”, який відмовився від публічного життя

Роман Сасанчин став єдиним учасником вокального проєкту "Голос країни", який здобув перемогу двічі. Та навіть це не допомогло артисту пробитися в український шоу-бізнес