facebook

Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері: “Відновитися повністю неможливо”

28-річна донька Анастасії Заворотнюк зізналася, що без матері їй непросто жити. Втім, дівчина намагається бути щасливою, адже цього хотіла її мама.

Відома акторка Анастасія Заворотнюк пішла з життя 30 травня 2024 року після 5 років боротьби з онкологією. Всі ці 5 років родина Анастасії приховувала подробиці її стану здоров’я та лікування. Єдиної з родини, хто хоч якось підтримував зв’язок з прихильниками була старша донька акторки Анна Заворотнюк.

Після смерті Анастасії Заворотнюк дівчина також у своєму Інстаграм-блозі ділилася власними переживаннями і розповідала, як їй важко після смерті матері. Потім дівчина на кілька місяців зникла з Мережі, а повернувшись, повідомила, що буде намагатися жити щасливе життя, адже саме цього хотіла її матір.

Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері

На днях Анна Заворотнюк, відповідаючи на питання фоловерів в Інстаграм-блозі, дала власну пораду, як відновитися після смерті батьків. Дівчина з власного досвіду знає, як це складно, тому дала гарну пораду.

Відновитися повністю неможливо, але жити з пам’яттю, вдячністю, любов’ю і думкою про те, що батьки хотіли б, аби ви були щасливими – допомагає

, – зазначила Анна.

Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері
Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері

Нагадаємо, Анастасія Заворотнюк за життя була матір’ю трьох дітей. У 47 років, маючи дорослих сина та доньку, акторка наважилася на ще одну вагітність. За допомогою процедури ЕКЗ Заворотнюк завагітніла і народила доньку Мілу. Вже через 4 місяці після пологів Заворотнюк дізналася про страшну хворобу – рак мозку на останній стадії. Варто відзначити, що процедура штучного запліднення не могла спровокувати онкологію, як про це пліткували у Мережі. Та за словами експертів, якщо Заворотнюк мала хворобу на момент зачаття, то вагітність могла спровокувати швидкий ріст пухлини.

Популярне

Схожі статті

Полтавська за місяць до пологів засвітилася в інстанції, де оформлюють розлучення: “Остапчуків вже забагато”

Молода дружина Остапчука зараз знаходиться на 8-му місяці вагітності. Нещодавно дівчина показалася в РАЦСі і зізналася, що прийняла серйозне рішення щодо свого шлюбу.

“Знайшов фото, яке ще не бачила Надя : Антон Птушкін скомпрометував Мішу Кацуріна перед Дорофєєвою

Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін давно відомі своєю дружбою. А яка чоловіча дружба може бути без жартів одне над одним? Ось і скомпрометував Антон друга перед Надею Дорофєєвою.

Альбіна Джанабаєва показала, як в молодості виглядали співачки з “ВІА Гра”: Віра Брежнєва, Мейхер і вона

За 20 років існування цей легендарний гурт змінив свій склад 16 разів. Та "золотим складом" вважають саме Альбіну Джанабаєву, Віру Брежнєву та Надію Мейхер.

Вона та, про кого він співає пісні: стало відомо імʼя жінки, яка понад 20 років була музою Олега Винника

Знаменитий український співак Олег Винник розкрив імʼя жінки, яка понад двадцять років була його музою та надихала в творчості. Ким приходиться артисту загадкова натхненниця?

Продюсер Михайло Ясинський розповів, де і за який гонорар виступала Світлана Лобода: так дорого не було

Український продюсер Михайло Ясинський вперше розповів історію, повʼязану з відомою співачкою Світланою Лободою. Виявляється, були часи, коли артистка давала виступи за дуже скромні гонорари.

Тепер зрозуміло, чому вони наважились на усиновлення: Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини

Тімур Мірошниченко, який має двох власних дітей та двох усиновлених, вперше розповів, що міг би бути батьком для п'ятьох. Його дружині Інні лікарі говорили, що вона більше не зможе завагітніти.