facebook

Продюсер Михайло Ясинський розповів, де і за який гонорар виступала Світлана Лобода: так дорого не було

Український продюсер Михайло Ясинський вперше розповів історію, повʼязану з відомою співачкою Світланою Лободою. Виявляється, були часи, коли артистка давала виступи за дуже скромні гонорари.

Відомий український продюсер Михайло Ясинський — це людина, яка за свою кар’єру працювала з багатьма популярними артистами, такими як Оля Полякова, Макс Барських, Алан Бадоєв і Tayanna. І окрім професійного досвіду він має в кармані цікаві історії. Одна з таких історій у його кар’єрі пов’язана з найбільш відомою співачкою Світланою Лободою.

Михайло Ясинський розповів за який гонорар виступала Світлана Лобода
Михайло Ясинський розповів за який гонорар виступала Світлана Лобода

У своїй розповіді в ефірі телеканалу ДІМ Михайло пригадує, як познайомився зі Світланою на початку 2000-х років. Тоді він працював арт-директором нічного клубу Zair, розташованого в невеликому містечку Ірпені, поблизу Києва. У клубу не було великого бюджету, а Михайло шукав співачку для виступів, проте був один момент – клуб був готовий платити не більше 30 доларів гонорару за виступ.

Михайло Ясинський пригадує, як колись, працюючи арт-директором нічного клубу, він звернувся до своєї знайомої, яка викладала вокал. Він запитав, чи є у неї студенти, які могли б виступати в клубі і вона розповіла про одну дівчину, яка її вразила. Це тоді була Світлана Лобода. Вони швидко познайомилися і між ними зав’язалася дружба.

Михайло Ясинський розповів за який гонорар виступала Світлана Лобода
Михайло Ясинський розповів за який гонорар виступала Світлана Лобода

Ця зустріч стала початком кар’єри Світлани. Спочатку вона приєдналася до колективу “Капучіно”, а після виходу з нього виступала під псевдонімом Алісія Горн. Проте в 2004 році вона приєдналася до популярного гурту “ВІА Гра”, що дало їй змогу здобути широку популярність.

Світлана не зупинилася на досягнутому і побудувала успішну сольну кар’єру. Нещодавно вона стала першою співачкою зі Східної Європи, яку запросили виступити на музичній премії GRAMMY. Цей проект має на меті відкрити світу нових артистів з унікальним талантом.

Популярне

Схожі статті

“Знайшов фото, яке ще не бачила Надя : Антон Птушкін скомпрометував Мішу Кацуріна перед Дорофєєвою

Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін давно відомі своєю дружбою. А яка чоловіча дружба може бути без жартів одне над одним? Ось і скомпрометував Антон друга перед Надею Дорофєєвою.

Альбіна Джанабаєва показала, як в молодості виглядали співачки з “ВІА Гра”: Віра Брежнєва, Мейхер і вона

За 20 років існування цей легендарний гурт змінив свій склад 16 разів. Та "золотим складом" вважають саме Альбіну Джанабаєву, Віру Брежнєву та Надію Мейхер.

Вона та, про кого він співає пісні: стало відомо імʼя жінки, яка понад 20 років була музою Олега Винника

Знаменитий український співак Олег Винник розкрив імʼя жінки, яка понад двадцять років була його музою та надихала в творчості. Ким приходиться артисту загадкова натхненниця?

Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері: “Відновитися повністю неможливо”

28-річна донька Анастасії Заворотнюк зізналася, що без матері їй непросто жити. Втім, дівчина намагається бути щасливою, адже цього хотіла її мама.

Тепер зрозуміло, чому вони наважились на усиновлення: Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини

Тімур Мірошниченко, який має двох власних дітей та двох усиновлених, вперше розповів, що міг би бути батьком для п'ятьох. Його дружині Інні лікарі говорили, що вона більше не зможе завагітніти.

“Вибач, що не змогли”: після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

Після 16 років стосунків найвідоміша пара українського шоу-бізнесу Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка оголосили про своє розлучення. Подробиці події у статті.