facebook

Вона та, про кого він співає пісні: стало відомо імʼя жінки, яка понад 20 років була музою Олега Винника

Знаменитий український співак Олег Винник розкрив імʼя жінки, яка понад двадцять років була його музою та надихала в творчості. Ким приходиться артисту загадкова натхненниця?

Олег Винник — відомий український співак, який завоював популярність не лише в Україні, а й далеко за її межами. Його пісні підкорюють серця мільйонів слухачів, а творчість стала важливою частиною української естради. Винник відомий своєю харизмою, емоційними виступами і романтичними композиціями, які завжди викликають глибокі почуття у фанатів. Але для того, щоб створювати такі хіти, йому потрібна була муза — жінка, яка надихає його на творчість.

Олег Винник назвав імʼя жінки, яка понад двадцять років є його музою
Олег Винник назвав імʼя жінки, яка понад двадцять років є його музою

Багато шанувальників давно підозрювали, що ця загадкова жінка існує і що вона має велике значення в житті артиста. Винник завжди обережно ставився до розголошення подробиць свого особистого життя, але цікавість публіки зростала. Шанувальники активно вивчали його пісні і шукали натяки, які могли б допомогти з’ясувати, хто ж є його музою.

І, врешті-решт, цю таємницю вдалося розкрити. Виявилося, що загадковою жінкою, про яку співає Винник, є його бек-вокалістка Таїсія Сватко. Їхні відносини не обмежуються лише професійною співпрацею – між ними існує глибоке кохання, яке зародилося ще в студентські роки. Винник і Сватко зберігали свої почуття в таємниці, але, як відомо, шило в мішку не сховаєш.

Олег Винник назвав імʼя жінки, яка понад двадцять років є його музою
Олег Винник назвав імʼя жінки, яка понад двадцять років є його музою

Друзі і знайомі пари підтверджували, що Олег і Таїсія одружені вже багато років. Цю інформацію також підтвердили односельці артистів, які знають їх з часів навчання. Вони завжди оберігали своє кохання від сторонніх очей, але врешті-решт, Винник вирішив поділитися цим важливим моментом у своєму житті. Нещодавно він зізнався, що його дружину звуть Тая і саме вона надихає його на написання всіх тих пісень, які так люблять його шанувальники.

Олег Винник назвав імʼя жінки, яка понад двадцять років є його музою
Олег Винник назвав імʼя жінки, яка понад двадцять років є його музою

Це визнання таки стало приємним сюрпризом для багатьох. Винник не тільки розкрив таємницю своєї музи, а й підкреслив, наскільки його дружина для нього цінна, що він готовий оберігати її спокій ціною власного успіху.

Популярне

Схожі статті

“Знайшов фото, яке ще не бачила Надя : Антон Птушкін скомпрометував Мішу Кацуріна перед Дорофєєвою

Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін давно відомі своєю дружбою. А яка чоловіча дружба може бути без жартів одне над одним? Ось і скомпрометував Антон друга перед Надею Дорофєєвою.

Альбіна Джанабаєва показала, як в молодості виглядали співачки з “ВІА Гра”: Віра Брежнєва, Мейхер і вона

За 20 років існування цей легендарний гурт змінив свій склад 16 разів. Та "золотим складом" вважають саме Альбіну Джанабаєву, Віру Брежнєву та Надію Мейхер.

Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері: “Відновитися повністю неможливо”

28-річна донька Анастасії Заворотнюк зізналася, що без матері їй непросто жити. Втім, дівчина намагається бути щасливою, адже цього хотіла її мама.

Продюсер Михайло Ясинський розповів, де і за який гонорар виступала Світлана Лобода: так дорого не було

Український продюсер Михайло Ясинський вперше розповів історію, повʼязану з відомою співачкою Світланою Лободою. Виявляється, були часи, коли артистка давала виступи за дуже скромні гонорари.

Тепер зрозуміло, чому вони наважились на усиновлення: Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини

Тімур Мірошниченко, який має двох власних дітей та двох усиновлених, вперше розповів, що міг би бути батьком для п'ятьох. Його дружині Інні лікарі говорили, що вона більше не зможе завагітніти.

“Вибач, що не змогли”: після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

Після 16 років стосунків найвідоміша пара українського шоу-бізнесу Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка оголосили про своє розлучення. Подробиці події у статті.