facebook

Альбіна Джанабаєва показала, як в молодості виглядали співачки з “ВІА Гра”: Віра Брежнєва, Мейхер і вона

За 20 років існування цей легендарний гурт змінив свій склад 16 разів. Та "золотим складом" вважають саме Альбіну Джанабаєву, Віру Брежнєву та Надію Мейхер.

ВІА Гра – легендарний поп-гурт, який був надзвичайно популярних протягом двох десятків років. Цей гурт славився не лише хітами, але й красивими учасницями. Так, в гурті завжди було три співачки, які відрізнялися яскравою зовнішністю: білявка, чорнявка і руда.

За 20 років існування гурту він змінював склад цілих 16 разів. Та легендарним, “золотим” складом вважають тріо: Надія Мейхер, Віра Брежнєва і Альбіна Джанабаєва.

Джанабаєва показала архівне фото з Мейхер і Брежнєвою 20-річної давнини

На днях у своєму Інстаграм-блозі Альбіна Джанабаєва розповіла, як вона потрапила у “ВІА Гру”, а також опублікувала кілька архівних фото. Так, співачка розповіла, що спочатку була бек-вокалісткою у Валерія Меладзе, а пізніше Костянтин Меладзе запросив її в гурт.

В діректі більше 100 повідомлень про те, як Валерій дізнався про мене. На зйомках нового кліпу Валерій заговорив з кимось на знімальному майданчику, що шукає співаючу акторку для бек-вокалу, щоб вона і співала і танцювала. Йому дали номер моєї подруги, а вона в цей момент знімалася в кіно, тому порадила мене

, – пригадала Альбіна.

Джанабаєва показала архівне фото з Мейхер і Брежнєвою 20-річної давнини
Джанабаєва показала архівне фото з Мейхер і Брежнєвою 20-річної давнини

Також співачка розповіла, як після роботи у Валерія Меладзе вона потрапила у “ВІА Гру”.

Після роботи з Валерієм Меладзе моє життя зробило неочікуваний поворот. Але я навіть не підозрювала, наскільки важливим він буде. Одного разу під час гастролей у Києві зі мною заговорив Костянтин Меладзе і запитав, чи теоретично я змогла б працювати у групі.

В теорії я дала позитивну відповідь, але в реальності все виявилося не так радужно, як я собі уявляла

, – розповіла Джанабаєва.

Джанабаєва показала архівне фото з Мейхер і Брежнєвою 20-річної давнини
Джанабаєва показала архівне фото з Мейхер і Брежнєвою 20-річної давнини

За словами Альбіни, після цієї розмови з Костянтином Меладзе пройшов рік і він її покликав до гурту. Цей період співачка називає дуже непростим.

Так почався період гурту ВІА Гра –  яскравий, щасливий і зовсім непростий. Ми гастролювати по всьому світу, записували неймовірні пісні, росли і змінювалися, доказували собі та іншим, ставали досвідченішими

, – поділилась Альбіна.

Популярне

Схожі статті

Влад Яма вперше показав своїх батьків: вони із Запоріжжя, а він втік з України в США і живе тепер в Маямі

Український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який давно переїхав у Сполучені Штати Америки, показав фото родини у повному складі – з батьками, які родом із міста Запоріжжя.

Що стало з Романом Сасанчиним – подвійним переможцем “Голосу країни”, який відмовився від публічного життя

Роман Сасанчин став єдиним учасником вокального проєкту "Голос країни", який здобув перемогу двічі. Та навіть це не допомогло артисту пробитися в український шоу-бізнес

Полтавська за місяць до пологів засвітилася в інстанції, де оформлюють розлучення: “Остапчуків вже забагато”

Молода дружина Остапчука зараз знаходиться на 8-му місяці вагітності. Нещодавно дівчина показалася в РАЦСі і зізналася, що прийняла серйозне рішення щодо свого шлюбу.

“Знайшов фото, яке ще не бачила Надя”: Антон Птушкін скомпрометував Мішу Кацуріна перед Дорофєєвою

Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін давно відомі своєю дружбою. А яка чоловіча дружба може бути без жартів одне над одним? Ось і скомпрометував Антон друга перед Надею Дорофєєвою.

Вона та, про кого він співає пісні: стало відомо імʼя жінки, яка понад 20 років була музою Олега Винника

Знаменитий український співак Олег Винник розкрив імʼя жінки, яка понад двадцять років була його музою та надихала в творчості. Ким приходиться артисту загадкова натхненниця?

Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері: “Відновитися повністю неможливо”

28-річна донька Анастасії Заворотнюк зізналася, що без матері їй непросто жити. Втім, дівчина намагається бути щасливою, адже цього хотіла її мама.