facebook

Що стало з Романом Сасанчиним – подвійним переможцем “Голосу країни”, який відмовився від публічного життя

Роман Сасанчин став єдиним учасником вокального проєкту "Голос країни", який здобув перемогу двічі. Та навіть це не допомогло артисту пробитися в український шоу-бізнес

Роман Сасанчин народився у маленькому селі Садки Тернопільської області. З раннього віку хлопець мав талант до співів і мріяв виступати на великій сцені.

У 2015 році Роман Сасанчин прийшов на відомий вокальний проєкт “Голос країни.Діти”. потрапивши до команди Тіни Кароль, хлопець здобув перемогу.

Через 3 роки Роман прийшов вже на “дорослу” версію цього шоу і знову з легкістю здобув перемогу. Тоді хлопець у якості призу здобув квартиру у передмісті Києва і популярність.

Дружина Сасанчина показала доньку
Що стало з Романом Сасанчиним – подвійним переможцем Голосу країни

Та після закінчення шоу за 18-річним Романом Сасанчиним не стояла черга з продюсерів. Хлопець деякий час намагався облаштуватися в Києві і навіть жив тут зі своєю дівчиною. Для того, щоб мати хоч якийсь дохід, Роман працював касиром у супермаркеті. Та життя у столиці виявилось непростим і хлопець зі своєю дівчиною повернулися на Тернопільщину.

Вже за кілька місяців після цього кохана співачка Іванна завагітніла і згодом вони одружилися. Так, у віці 19 років Роман Сасанчин став батьком.

Донька Сасанчина спить у чоботях
Що стало з Романом Сасанчиним – подвійним переможцем Голосу країни

У минулому році молоде подружжя вирішили ще раз спробувати підкорити столицю. Роман з Іванною та 2-річною донькою переїхали в передмістя Києва у квартиру, яку виграв хлопець на “Голосі”. Варто відзначити, що ця квартира без ремонту і молоді люди дуже повільно його роблять, адже на все їм не вистачає коштів.

Роман регулярно робить спроби пробитися на українську сцену, намагається записувати пісні. А ось дружина артиста намагається хоч якось підзаробити грошей. Незважаючи на те, що донечка ще зовсім маленька, Іванна вже підпрацьовує. Спочатку дівчина займалася нарощенням волоссям на дому, а переїхавши до Києва пішла працювати адміністратором у ресторан.

Дружина Романа Сасанчина Іванна розповіла всю правду про свою вагітність
Що стало з Романом Сасанчиним – подвійним переможцем Голосу країни

У своєму Інстаграм-блозі дружина Романа Сасанчина часто розповідає про конфлікти з чоловіком. Дівчина зізнається, що Роман майже не допомагає їй по дому та з дитиною, через що вони регулярно сваряться.

Популярне

Схожі статті

“Відлуння фантазій напередодні Хелловіну…”: Анна Завальська налаштувалася на осінній лад і показала сина

Після розпаду гурту "Алібі", сестри Завальські стали рідше з'являтися в інфопросторі. Анна вирішила поділитися осіннім вайбом і показала, як підріс її єдиний син від Дмитра Саратського.

“У них ще той темперамент”: Руслан Сенічкін і Людмила Барбір з’явились на публіці – закохані та молоді

Відомі українські ведучі Руслан Сенічкін і Людмила Барбір приміряли на себе образ закоханої пари. Зіркові колеги зібрали купу коментарів про свої наряди.

Тепер запальна брюнетка – повна протилежність мамі: донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала новий образ

Донька знаменитої телеведучої Ольги Фреймут показала новий образ, який кардинально відрізняє її від зіркової мами. Тепер зовнішність дівчини виглядає ще більш екзотично та екстравагантно.

Влад Яма вперше показав своїх батьків: вони із Запоріжжя, а він втік з України в США і живе тепер в Маямі

Український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який давно переїхав у Сполучені Штати Америки, показав фото родини у повному складі – з батьками, які родом із міста Запоріжжя.

Полтавська за місяць до пологів засвітилася в інстанції, де оформлюють розлучення: “Остапчуків вже забагато”

Молода дружина Остапчука зараз знаходиться на 8-му місяці вагітності. Нещодавно дівчина показалася в РАЦСі і зізналася, що прийняла серйозне рішення щодо свого шлюбу.

“Знайшов фото, яке ще не бачила Надя”: Антон Птушкін скомпрометував Мішу Кацуріна перед Дорофєєвою

Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін давно відомі своєю дружбою. А яка чоловіча дружба може бути без жартів одне над одним? Ось і скомпрометував Антон друга перед Надею Дорофєєвою.