facebook

“Знайшов фото, яке ще не бачила Надя”: Антон Птушкін скомпрометував Мішу Кацуріна перед Дорофєєвою

Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін давно відомі своєю дружбою. А яка чоловіча дружба може бути без жартів одне над одним? Ось і скомпрометував Антон друга перед Надею Дорофєєвою.

Життя без друзів – це наче книга без цікавих сторінок. Особливо в сучасному світі, де всі зайняті роботою, успіхом і кар’єрою. Але навіть у такій жорсткій сфері, як шоу-бізнес, можна знайти справжніх друзів, які стають для тебе рідними. Яскравий приклад – це дружба Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Вони – ресторатор і оператор, але разом їх об’єднує не просто професія, а справжня дружба, гумор і любов до подорожей.

Антон Птушкін скомпрометував МішуКацуріна перед Дорофєєвою
Антон Птушкін скомпрометував Мішу Кацуріна перед Дорофєєвою

Хлопці створили спільний проєкт “Їжа України”, де вони подорожують різними містами, пробують місцеві страви, відвідують цікаві ресторани й діляться з глядачами, де можна смачно поїсти. І це не просто відео про їжу – це справжня гастрономічна пригода по всій країні. У кожному випуску вони показують українську кухню з її автентичними смаками, які тісно переплітаються з традиціями та історією кожного регіону.

Антон Птушкін скомпрометував МішуКацуріна перед Дорофєєвою
Антон Птушкін скомпрометував Мішу Кацуріна перед Дорофєєвою

Однак їхній проєкт цікавий не лише тому, що хлопці смачно їдять і показують найкращі заклади. Під час знімань є ще й веселі моменти, бо між собою Міша і Антон не лише колеги, а справжні друзі. Наприклад, нещодавно Антон виклав у своєму Instagram смішне фото, де Міша намагається поцілувати бабусю, з якою вони випадково зустрілися під час зйомок у Волині. Бабуся явно не очікувала такого і знімок вийшов дуже веселим. Антон навіть пожартував, відмітивши дружину Міші – Надю Дорофєєву, натякнувши, що вона ще не бачила цього кумедного моменту.

Антон Птушкін скомпрометував МішуКацуріна перед Дорофєєвою
Антон Птушкін скомпрометував Мішу Кацуріна перед Дорофєєвою

Ці веселі епізоди роблять їхню дружбу ще більш справжньою та близькою для глядачів. Завдяки такому підходу цей проєкт не лише про їжу – це про дружбу, гумор і бажання ділитися гарним настроєм з іншими.

Популярне

Схожі статті

Тепер запальна брюнетка – повна протилежність мамі: донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала новий образ

Донька знаменитої телеведучої Ольги Фреймут показала новий образ, який кардинально відрізняє її від зіркової мами. Тепер зовнішність дівчини виглядає ще більш екзотично та екстравагантно.

Влад Яма вперше показав своїх батьків: вони із Запоріжжя, а він втік з України в США і живе тепер в Маямі

Український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який давно переїхав у Сполучені Штати Америки, показав фото родини у повному складі – з батьками, які родом із міста Запоріжжя.

Що стало з Романом Сасанчиним – подвійним переможцем “Голосу країни”, який відмовився від публічного життя

Роман Сасанчин став єдиним учасником вокального проєкту "Голос країни", який здобув перемогу двічі. Та навіть це не допомогло артисту пробитися в український шоу-бізнес

Полтавська за місяць до пологів засвітилася в інстанції, де оформлюють розлучення: “Остапчуків вже забагато”

Молода дружина Остапчука зараз знаходиться на 8-му місяці вагітності. Нещодавно дівчина показалася в РАЦСі і зізналася, що прийняла серйозне рішення щодо свого шлюбу.

Альбіна Джанабаєва показала, як в молодості виглядали співачки з “ВІА Гра”: Віра Брежнєва, Мейхер і вона

За 20 років існування цей легендарний гурт змінив свій склад 16 разів. Та "золотим складом" вважають саме Альбіну Джанабаєву, Віру Брежнєву та Надію Мейхер.

Вона та, про кого він співає пісні: стало відомо імʼя жінки, яка понад 20 років була музою Олега Винника

Знаменитий український співак Олег Винник розкрив імʼя жінки, яка понад двадцять років була його музою та надихала в творчості. Ким приходиться артисту загадкова натхненниця?