facebook

Донька Олени Кравець 21-річна Марія розсекретила новий етап у стосунках зі своїм хлопцем: шукає нове житло

Марія, донька Олени Кравець, продовжує радувати шанувальників своєю щирістю. Цього разу дівчина поділилася захопливими новинами про своє особисте життя: стосунки з коханим вийшли на новий рівень.

Як з’ясувалося, 21-річна Маша готується до самостійного життя з обранцем у новій квартирі.

А з мамою поговорила?

Відомо, що стосунки Олени та Марії не завжди були такими, як зараз. Народила старшу доньку Олена в часи, коли її кар’єра тільки набирала обертів, і щоденна суєта шоу-бізнесу не завжди залишала час на сімейні обійми. Бурхливий зліт у “Кварталі” вимагав від Кравець більше часу на сцені, ніж удома, і виховання доньки часто здавалося нескінченним балансуванням між особистим і професійним. Наглядом допомагали родичі, а Марія, можливо, отримувала більше материнських настанов через телефонні дзвінки, аніж на відстані витягнутої руки.

З роками, як це часто буває, життя поступово об’єднало маму й доньку. Сьогодні вони вже працюють разом, творячи спільні проєкти, як-от “Вдома поговоримо”.

Олена та Марія Кравець у спільному проєкті. Скриншот фото з Мережі

Відтоді Марія стала більш відкритою. Нещодавно вона повідомила в Інстаграм про нові життєві зміни.

Зіркова донька шукає квартиру

Марія опублікувала серію світлин, яку зробила зі своїм обранцем під час інтимної фотосесії в фотобудці, де пара, здавалося, забула про все на світі, сміючись та насолоджуючись компанією одне одного. Серія чорно-білих знімків — прості, живі моменти — без гламурної позолоти, лише чисті емоції.

Зараз дівчина активно розглядає варіанти помешкання у Києві.

Марія Кравець розповіла про стосунки з молодим чоловіком

Це не лише новий виток у стосунках, а й крок до більшої самостійності, до облаштування власного гніздечка самотужки. Цікаво, що вибір житла у великому місті для Марії стане також певним символом її самостійності. І хто знає, може, спільні проєкти з мамою доповнить новий затишний куточок, де вони продовжуватимуть свої теплі бесіди та зустрічі.

Популярне

Схожі статті

Неймовірно простий, смачний та ароматний: знаменитий апельсиновий пиріг готую за лічені хвилини “на раз два”

Цей пиріг вже давно став популярним серед тих, хто любить побалувати себе чимось солодким і легким у приготуванні. Він дійсно в змозі перетворити будь-який звичайний вечір на святковий.

Як змінилася Леся Нікітюк за роки своєї кар’єри: пару разів розсмішила коміка, зате тепер топова телеведуча

Історія Лесі Нікітюк нагадує — щось середнє між "Попелюшкою" і "Котигорошком". Дівчина, яка колись ламала жарти на сцені "Розсміши коміка", з часом перетворилася на одну з найуспішніших телеведучих.

Палюшки схожі на галушки, але готуються трішки по-іншому: рецепт ситної української страви на обід чи вечерю

Ця страва переносить нас у дитинство, коли бабуся діставала з печі гарячі, духмяні пальчики. Це смак домашнього тепла, турботи, а також простота, яка може зробити будь-який обід чи вечерю особливою. 

Круті неньки, слухняні дівчиська: Дорофєєва, Сумська, Матвієнко — мами, що прокладали донькам зірковий шлях

Кожна мама мріє підтримати свою дитину, коли вона робить свої перші кроки у кар'єрі.  Але для тих, хто має знайомства в шоу-бізнесі, ця підтримка перетворюється на справжню рятівну мережу зв'язків.

Більше коропа не смажу, а готую так, як навчила знайома грузинка: аромат такий, що сусіди рецепта просять

Як відомо, кожен народ має свою кулінарну перлину. Ми звикли, що короп завжди смажиться — рум'яна хрустка скоринка, ховає ніжне біле м'ясо. А в Грузії його готують по-іншому.

Як зараз виглядає перша дружина Назарія Яремчука, яка народила легенді 2 синів: хто б міг подумати, що їй 69

Про те, як виглядає зараз перша дружина Назарія Яремчука Олена Шевченко розповів ОBOZ.UA старший син співака. Він також поділився сімейними світлинами, які ніде раніше не публікувалися.