facebook

“65 малюнків на своєму тілі”: режисеру видалося замало татуювань у Тараса Цимбалюка і йому домалювали ще

Тарас Цимбалюк відносно недавно відкрив для себе світ тату. Відтоді у нього на тілі з'явилося 65 невеличких позначок. Та режисерам і цього видалося замало, тож додали ще одну.

Відтоді як перед призначенням на роль коваля у “Кріпосній” режисер наказав Тарасу Цимбалюку підкачатися, актору настільки сподобався гарний торс, що він продовжив спортивні заняття.

Тепер за будь-якої нагоди намагається продемонструвати гарні широкі плечі й підкачаний живіт. До того ж захопився татуюваннями. Якось знаменитий чоловік вирішив порахувати кількість татушок. Вийшло аж 65 штук.

Тарас Цимбалюк нарахував 65 татуювань на тілі

Починав Тарас з високого мистецтва. Набив на тілі цитату з Омара Хайяма: “Всі дороги ведуть до людей”. Потім пішло-поїхало. На теренах м’язів актора можна побачити номер телефону бабусі, яка вже пішла у засвіти.

Є автограф улюбленого татуся. Та більшість малюнків несуть суто естетичну функцію. Побачив – сподобалося – набив. Цимбалюк давно мріяв бути “актором з татухами”. Мовляв, хоче привнести у кіно культ власної особи, яка вона є, розповів він, коли знімали шоу “Хто зверху?”. А ще надихається прикладами Тома Харді та Джоні Деппа, які за будь-яких обставин залишаються самими собою.

Тарас Цимбалюк нарахував 65 татуювань на тілі

Раніше в нас татуйованих акторів узагалі не затверджували на ролі. Це неабияк дратувало, адже на вулицях постійно зустрічаєш людей з різноманітними малюнками на тілі. Нині ситуація дещо змінилася.

Часто траплялося так, що перед вмиканнями камери гримери замальовували тату Тарасу. Нині його популярність розрослася настільки, що під нього спеціально пишуть ролі. А коли Цимбалюк знімався у “Відьмі”, то йому ще й домалювали татуювання.

Популярне

Схожі статті

“Ох, ці руді бестії!”: до Тарабарової та Булітко приєдналася Полякова – вразила пишною яскравою шевелюрою

Жінки полюбляють експериментувати з кольором волосся. Подекуди залишаються у новому іміджі надовго, а іноді просто покажуться рудою бестією, а потім повертаються до звичних відтінків.

“Така зовнішність, такий типаж”: Артемій Єгоров пояснив, чому не отримує ролів ботаніків, а виключно мачо

Актор Артемій Єгоров поспілкувався зі своїми прихильниками й відповів на чимало цікавих запитань, окрім віку, ваги, зросту. Найперше, пояснив, чому постійно грає справжніх мачо.

Донька Олени Кравець 21-річна Марія розсекретила новий етап у стосунках зі своїм хлопцем: шукає нове житло

Марія, донька Олени Кравець, продовжує радувати шанувальників своєю щирістю. Цього разу дівчина поділилася захопливими новинами про своє особисте життя: стосунки з коханим вийшли на новий рівень.

Неймовірно простий, смачний та ароматний: знаменитий апельсиновий пиріг готую за лічені хвилини “на раз два”

Цей пиріг вже давно став популярним серед тих, хто любить побалувати себе чимось солодким і легким у приготуванні. Він дійсно в змозі перетворити будь-який звичайний вечір на святковий.

Як змінилася Леся Нікітюк за роки своєї кар’єри: пару разів розсмішила коміка, зате тепер топова телеведуча

Історія Лесі Нікітюк нагадує — щось середнє між "Попелюшкою" і "Котигорошком". Дівчина, яка колись ламала жарти на сцені "Розсміши коміка", з часом перетворилася на одну з найуспішніших телеведучих.

Палюшки схожі на галушки, але готуються трішки по-іншому: рецепт ситної української страви на обід чи вечерю

Ця страва переносить нас у дитинство, коли бабуся діставала з печі гарячі, духмяні пальчики. Це смак домашнього тепла, турботи, а також простота, яка може зробити будь-який обід чи вечерю особливою.