facebook

“В житті багато підбрехувала”: Оля Полякова вперше заявила, що бреше журналістам задля піару

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що неодноразово "підбрехувала" журналістам, щоб створити навколо себе ажіотаж цікавості та додати ЗМІ роботи. Що саме вигадувала артистка заради сенсації?

Оля Полякова — одна з найбільш впізнаваних і яскравих українських зірок. Вона часто стає не лише героїнею сцени, але й героїнею медійного простору. Її відкритість, а часом скандальність і здатність підтримувати інтерес публіки залишаються ключиком до її популярності та унікальності на українській сцені.

Співачка Оля Полякова розповіла про те, як брехала журналістам
Співачка Оля Полякова розповіла про те, як брехала журналістам

Оля Полякова зізналася, що неодноразово вигадувала цікаві історії для журналістів, щоб створювати інфоприводи. Цей особливий підхід допоміг їй зберегти інтерес медіа до своєї персони та забезпечити постійний потік новин. У шоу “20:23” Полякова з гумором розповіла Євгену Яновичу про свої “сміливі” вигадки. Зокрема, зірка поділилася, що колись розповіла журналістам вигадану історію про те, що її вітчим був другом Фіделя Кастро.

За словами Полякової, такі вигадки допомагали їй зберігати публічний інтерес та активно просувати репутацію цікавого персонажу. Проте, у розмові вона також згадала правдиві факти про свій талант, зокрема підтвердила, що її вокальний діапазон дійсно складає три октави і тут вона не збрехала.

Оля Полякова, розповіла, що бреше журналістам заради піару
Оля Полякова, розповіла, що бреше журналістам заради піару

Крім несподіваних зізнань, Полякова висловила свою думку щодо закінчення війни в Україні. Співачка зазначила, що прогнозує настання миру в 2025 році. Вона озвучила навіть конкретну дату — 26 жовтня 2025 року, коли, на її думку, Україна нарешті досягне миру. Оля з гумором додала, що, якщо війна до того часу не закінчиться, вона буде готова відповісти за свої слова. Однак вірить, що саме 2025 рік стане переломним і вже планує зібрати свій перший концерт на Олімпійському стадіоні.

Популярне

Схожі статті

“Він тримає мене”: Маша Єфросиніна зізналася, які стосунки має з чоловіком Тимуром Хромаєвим після кризи

Маша Єфросиніна поділилася, чим сьогодні займається її чоловік та яка "погода", сьогодні царює у стосунках пари. Адже ведуча неодноразово зізнавалася, що в їх коханні буває присутня криза.

Їх звела зубочистка: Андрій Бєдняков відбив Настю Коротку у суперника, але довго не наважувався одружитися

Кілька днів поспіль широкий загал обговорює розлучення пари Андрія Бєднякова та Насті Короткої. Подружжя всі вважали ідеальним. Пригадаймо, як розвивався їхній роман довжиною у 16 років.

Жити “тут і зараз” та багато мріяти: Володимир Дантес розкрив таємницю гармонійних стосунків з Кацуріною

Відомий український співак Володимир Дантес щиро поділився, що йому допомагає підтримувати гармонійні стосунки з новою обраницею Дашею після розлучення з Надею Дорофєєвою.

Донька Камалії, яка повернулася в Україну, отримала серйозну травму і опинилася в лікарні: “Знову біль”

Лише кілька днів тому 11-річні доньки Камалії Мірабелла і Арабелла повернулися з Лондона в Україну. Та радість приїзду змінилася на справжнє випробування для однієї з дівчат.

Святе місце порожнім не буває: Катю Осадчу зі “Світського життя” потіснили Мирослава Мандзюк та Наталка Тур

Багато років поспіль ми дізнавалися новини шоубізу виключно зі "Світського життя". Наразі Катерина Осадча відмовилася від цієї програми. На зміну ведучій прийшли нові кадри.

За коханою хоч до Києва, хоч до Нью-Йорка: обранець Аліни Гросу ладен жити будь-де, аби лише разом

Аліна Гросу встигла двічі вийти заміж. Обидва її обранці – росіяни. Другий чоловік був присутній на першому весіллі знаменитості. Схоже, тепер пара врешті об'єдналася й здобула щастя.