facebook

38-річна Ольга Цибульська з 9-річним сином виїхала з України за кордон: “Рішення прийнялось в один день”

Українська співачка Ольга Цибульська, як грім серед ясного неба, повідомила, що зібрала 9-річного сина та поїхала за кордон. Чому артистка прийняла рішення поїхати з України читайте у статті.

Українська співачка Оля Цибульська нещодавно відверто поділилася новиною, яка викликала у її шанувальників багато запитань та обговорень. Артистка разом зі своїм 9-річним сином Нестором виїхала з України за кордон. Про своє рішення Цибульська повідомила у Instagram-stories, наголосивши, що такий крок був непростим, але свідомим.

Оля Цибульська розповіла, що зібрала сина та виїхала за кордон
Оля Цибульська розповіла, що зібрала сина та виїхала за кордон

Оля зазначила, що до останнього не планувала покидати рідну країну. Вона мала на меті продовжувати свої творчі й особисті справи в Україні, записалася на зустрічі, планувала відвідати косметолога та залишалася в Києві, попри всі ризики. Але після чергової ночі, коли повітряні тривоги та обстріли порушили тишу, Цибульська вирішила, що більше не може дозволити синові переживати небезпеку й стрес.

Оля Цибульська розповіла, що зібрала сина та виїхала за кордон
Оля Цибульська розповіла, що зібрала сина та виїхала за кордон

За словами Олі, її від’їзд за кордон не є втечею, а спробою подарувати синові безпечніше та спокійніше середовище. Артистка наголосила, що для неї це важливий момент – прийняти відповідальне рішення заради добробуту своєї дитини. Співачка поки що не розкриває, до якої саме країни вони вирушили.

Оля Цибульська зізналась, що прийняла рішення поїхати з сином за кордон
Оля Цибульська зізналась, що прийняла рішення поїхати з сином за кордон

Рішення Олі Цибульської виїхати з України стало яскравим прикладом для багатьох жінок та матерів, які також опинилися перед вибором між особистим життям у рідній країні та безпекою своєї сім’ї. В умовах війни такі кроки часто бувають складними й болючими, але зірка показала, що інколи потрібно зважитися на на такий крок попри власні незручності.

Популярне

Схожі статті

Вікторія Булітко з нареченим Кирилом відзначили 1-річчя: за 12 місяців малюк міцно став на ніжки й порадував

У Вікторії Булітко з її нареченим Кирилом Поповичем свято. З цієї нагоди парочка підготувала тортик, поставила цифри та підпалила свічку. Що святкують закохані голубки, яку річницю?

Олександра Кучеренко влаштувала ну дуже сміливий фотосет: а чоловік Дмитро Комаров у курсі?

Ми звикли бачити 26-річну Олександру Кучеренко переважно на спортивних майданчиках, адже дружина Дмитра Комарова працює спортивною журналісткою. Та дівчина не забула й про модельне минуле.

Ідеальний ніс – про такий і мріяла Репяхова: Тіна Кароль показала обличчя зблизька та змусила всіх заздрити

Українська співачка Тіна Кароль зацікавила публіку фотографією з близького ракурсу, де можна детально роздивитися риси обличчя та навіть розгледіти, чи присутні на ньому втручання експертів краси.

Як виглядає старша сестра Наталія Могилевської, яка завжди була в тіні зіркової родички: дуже вродлива

Українська співачка Наталія Могилевська має старшу сестру, про яку не знають навіть її найбільші прихильники. Жінка на ім'я Оксана ніколи не прагнула до популярності та медійності.

19-річна донька Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким живе у Києві: “Він купив квартиру”

19-річна донька Олі Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким зустрічається останні 8 місяців. Дівчина зазначила, що її коханий придбав квартиру, де вони будуть жити разом.

38-річна Христина Остапчук перед тим, як колишній стане батьком втретє, розповіла і про свою вагітність

Вже через місяць відомий український шоумен Володимир Остапчук стане батьком втретє. В цей час його друга дружина Христина Горняк лише мріяти може про материнство