facebook

Комусь мільйони гривень прибутку, іншим – збитки: Святослав Вакарчук і KOLA підбили підсумки концертів

Українські артисти один за одним стали збирати Палаци спорту. По завершенні масових концертів одні хваляться шаленими заробітками. Інші рахують збитки. Кому поталанило, а кому не дуже?

Святослав Вакарчук

З нагоди 30-річчя гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук організував цілих 5 концертів поспіль на найбільшому майданчику країни у Палаці спорту. І хоч без капостей не обійшлося – в один день враження від виступу артистів зіпсували представники ЦВК, а в інший через повітряну тривогу довелося співати на станції метро – цілком усі залишилися вдоволені.

Скільки заробив Святослав Вакарчук на концертах у Палаці спорту

Усі дні з 11 по 16 жовтня проходив збір коштів на ЗСУ. Тож тепер фронтмен “ОЕ” відрапортував – зібрали 10,557 млн гривень. Квитків продали на 10,2 мільйона гривень. Ще 357 тис. грн зібрали з продажів мерчу.

На ці гроші планують придбати 30 медичних автівок, які передадуть військовим медикам на передову. Займуться цією справою компанія SoftServe Ukraine та фонд Open Eyes. Музиканти обіцяли опублікувати звіти, коли справу буде завершено.

KOLA

Співачка у день свого 32-річчя 19 жовтня теж замахнулася на Палац спорту. Це перший концерт у житті Насті такого високого рангу в її кар’єрі. Щоправда, заробити гроші поки не вдалося, хоча зал був забитий натоптом.

Скільки заробила KOLA на концерті у Палаці спорту

KOLA поскаржилася, що дійство коштувало настільки дорого, що прибутку не залишилося зовсім. Лише за екран довелося викласти мільйон гривень, ще 1 млн забрала конструкція, встановлена на сцені. А це далеко не всі витрати, розповіла зірка “Неймовірній правді про зірок”.

Частину грошей витратила сама артистка. Свою долю вніс і концертний директор. Усі зароблені з квитків гроші також пішли на витрати. Анастасія зізналася, що її благовірний, який мешкає в Ізраїлі, у дружинину забаганку не вкладався. Чекаємо грошових розкладок – плюс чи мінус – від Олі Полякової, яка запалювала в Палаці спорту разом із фанами 26 жовтня.

Популярне

Схожі статті

Це вже не перше його весілля: переможець “Холостяка” Олександр Еллерт засвітився біля весільної арки

Олександр Еллерт більш як 2 роки мешкає у США. Ксенія Мішина про нього й чути нічого не хоче. Тим часом чоловік без діла не сидить – навіть влаштував весілля.

Вікторія Булітко з нареченим Кирилом відзначили 1-річчя: за 12 місяців малюк міцно став на ніжки й порадував

У Вікторії Булітко з її нареченим Кирилом Поповичем свято. З цієї нагоди парочка підготувала тортик, поставила цифри та підпалила свічку. Що святкують закохані голубки, яку річницю?

Олександра Кучеренко влаштувала ну дуже сміливий фотосет: а чоловік Дмитро Комаров у курсі?

Ми звикли бачити 26-річну Олександру Кучеренко переважно на спортивних майданчиках, адже дружина Дмитра Комарова працює спортивною журналісткою. Та дівчина не забула й про модельне минуле.

Ідеальний ніс – про такий і мріяла Репяхова: Тіна Кароль показала обличчя зблизька та змусила всіх заздрити

Українська співачка Тіна Кароль зацікавила публіку фотографією з близького ракурсу, де можна детально роздивитися риси обличчя та навіть розгледіти, чи присутні на ньому втручання експертів краси.

38-річна Ольга Цибульська з 9-річним сином виїхала з України за кордон: “Рішення прийнялось в один день”

Українська співачка Ольга Цибульська, як грім серед ясного неба, повідомила, що зібрала 9-річного сина та поїхала за кордон. Чому артистка прийняла рішення поїхати з України читайте у статті.

Як виглядає старша сестра Наталія Могилевської, яка завжди була в тіні зіркової родички: дуже вродлива

Українська співачка Наталія Могилевська має старшу сестру, про яку не знають навіть її найбільші прихильники. Жінка на ім'я Оксана ніколи не прагнула до популярності та медійності.