facebook

П’яний Михайло Єфремов влаштував ДТП у центрі Москви: порушено кримінальну справу

Російський актор Михайло Єфремов був затриманий в нетверезому стані співробітниками поліції ввечері восьмого червня.

Відомий російський актор Михайло Єфремов ввечері восьмого червня став винуватцем ДТП в Москві.

Рухаючись по Садовому кільцю на своєму автомобілі, джипі Grand Cherokee, артист врізався в інше авто на Смоленській площі. Як повідомляють очевидці події, Єфремов був в нетверезому стані і ледве тримався на ногах.

На місці аварії актора затримали співробітники поліції і відправили його на медичну експертизу визначити рівень алкоголю в крові. Пізніше з’явилася інформація від прес-служби МВФ РФ в Москві, що проти Єфремова порушили кримінальну справу за ч.2 ст. 264 КК РФ.

Результат медичної експертизи підтвердив, що винуватець ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння.

В результаті аварії постраждав водій автомобіля “Лада”, в який врізався Єфремов, Сергій Захаров. Чоловіка з травмами різної складності відправили в лікарню, де його розмістили в реанімації.

Фото з місця ДТП

Популярне

Схожі статті

Взяла по 1 склянці манки, борошна та цукру: трішки почаклувала, отримала 2-колірний пиріг – чаювання вдалося

Щоб приготувати цей пиріг, місити тісто руками не доведеться. Просто змішайте інгредієнти, викладіть у шаховому порядку у форму й відправте до духовки. Вийде не лише смачно, але й гарно.

“У мене завжди був план Б”: Даніель Салем розлучився з дружиною, віддав собаку Lida Lee і втратив брата

За останні 3 роки життя Даніеля Салема кардинально змінилося. Шоумен пережив розлучення з дружиною, розставання з собакою. А тепер сталося взагалі непоправне.

Купа оборок, чорні й білі мережива: костюм для 48-річної Lama придумав штучний інтелект – я у захваті

Схоже, дизайнери одягу невдовзі залишаться без роботи. Співачка Lama вийшла на сцену у костюмі, згенерованому штучним інтелектом. Пошити сукню за лекалами ШІ виявилося не так просто.

Язиком тріпати, не мішки тягати: Дмитро Ступка не створений для захисту України та фізичної роботи в США

Звісно, бути онуком Богдана Ступки — це не просто відповідальність, але й певна планка, яку потрібно тримати. Та якщо дід міг пишатися своїм ім'ям у світі театру, Дмитро долає труднощі на чужині.

Котлети більше не смажу, бо не маю часу, а от курочку під шубкою запікаю 30 хвилин: дешево, ситно, смачно

Хтось скаже: "Зараз ні в кого на готування часу немає, але є на візажиста, масажиста, манікюр, ТікТок та YouTube". А ми відповімо: "А чом би й ні, якщо з цим рецептом і сім'я сита, і жінка вільна!"

В Олі Полякової тепер власний професійний конюх: співачка розповіла, яку професію опанувала молодша донька

Мати-зірка, що звикла до спалахів камер, червоних доріжок та запальних хітів, і її молодша донька – це як ніч і день. Аліса відрізняється від інших щирим та природним підходом до життя.