facebook

Помер водій, який постраждав в ДТП з Єфремовим: що відомо

Увечері 8 червня російський актор Михайло Єфремов став винуватцем ДТП в центрі Москви. З'явилися нові факти щодо жертв трагедії.

У московській клініці пішов з життя водій, який постраждав в результаті ДТП, яке влаштував російський актор Михайло Єфремов.

За кермом автомобіля “Лада “, в який врізався Єфремов перебував 58-річний співробітник однієї з служб доставки Сергій Захаров.

Чоловік помер від внутрішньої кровотечі, в результаті отриманих травм. Медики констатували смерть о 5:00 за московським часом 9 червня.

Як повідомили лікарі московської клініки, зламані ребра пробили легені Сергія, що стало причинного внутрішньої кровотечі, яку медикам так і не вдалося зупинити.

Крім того, у потерпілого діагностували перелом ребер з двох сторін, перелом шийного відділу хребта, перелом стегна, травми внутрішніх органів і закриту черепно-мозкову травму.

Проти Михайла Єфремова, який перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння, порушено кримінальну справу за ч.2 ст.264 КК РФ, що передбачає до семи років позбавлення волі.

Популярне

Схожі статті

Загортаю в капустяне листя моркву й складаю в банки: виходять смачні голубці, салат взимку завжди під рукою

Овочеві голубці з морквою можна зробити з запасом на зиму. Тоді не буде жодних проблем із салатом – просто відкриєте баночку й перекладете вітамінний запас на тарілку.

У Таїсії Повалій потроху відбирають українські пісні: от і думайте тепер – хто виконуватиме відомі хіти

Євген Рибчинський вирішив покарати Таїсію Повалій, відібравши права на пісні, які колись давно написав саме для цієї артистки. Але тепер вона не гідна їх виконувати.

Взяла по 1 склянці манки, борошна та цукру: трішки почаклувала, отримала 2-колірний пиріг – чаювання вдалося

Щоб приготувати цей пиріг, місити тісто руками не доведеться. Просто змішайте інгредієнти, викладіть у шаховому порядку у форму й відправте до духовки. Вийде не лише смачно, але й гарно.

“У мене завжди був план Б”: Даніель Салем розлучився з дружиною, віддав собаку Lida Lee і втратив брата

За останні 3 роки життя Даніеля Салема кардинально змінилося. Шоумен пережив розлучення з дружиною, розставання з собакою. А тепер сталося взагалі непоправне.

Купа оборок, чорні й білі мережива: костюм для 48-річної Lama придумав штучний інтелект – я у захваті

Схоже, дизайнери одягу невдовзі залишаться без роботи. Співачка Lama вийшла на сцену у костюмі, згенерованому штучним інтелектом. Пошити сукню за лекалами ШІ виявилося не так просто.

Язиком тріпати, не мішки тягати: Дмитро Ступка не створений для захисту України та фізичної роботи в США

Звісно, бути онуком Богдана Ступки — це не просто відповідальність, але й певна планка, яку потрібно тримати. Та якщо дід міг пишатися своїм ім'ям у світі театру, Дмитро долає труднощі на чужині.