facebook

Пишнотіла співачка KAZKA здивувала шанувальників танцем в короткій футболці: взагалі без комплексів (ВІДЕО)

Солістка української групи KAZKA Олександра Зарицька здивувала шанувальників відео з відвертими танцями.

Український гурт KAZKA відомий слухачам по телешоу “Х-фактор”, а також як автори одного з найпопулярніших сучасних вітчизняних хітів “Плакала”, який злетів на перші рядки хіт-парадів далеко за межами України.

Солістка колективу Олександра Зарицька відома так само своїми незвичайними унікальними образами — дівчина володіє пишними формами, які вміло підкреслює вільними сукнями і брючними костюмами.

І все ж, співачка знайшла ще один спосіб здивувати своїх шанувальників — на колективній сторінці у соціальній мережі Instagram з’явилося досить відверте відео, на якому виконавиця танцює в нижній білизні і короткою сірій футболці.

Таким чином Олександра вирішила повідомити новину про вихід нової пісні групи.

“Настрій: танцювати для всіх хейтерів. П.с. Скоро прем’єра нового треку! Ось і святкуємо” — підписала свою публікацію Зарицька.

Шанувальники колективу KAZKA досить тепло відреагували на відео, багато-хто вважає, що Олександра — відкрита дівчина без комплексів, яка навіть через екран телефону заряджає позитивом.

Популярне

Схожі статті

Загортаю в капустяне листя моркву й складаю в банки: виходять смачні голубці, салат взимку завжди під рукою

Овочеві голубці з морквою можна зробити з запасом на зиму. Тоді не буде жодних проблем із салатом – просто відкриєте баночку й перекладете вітамінний запас на тарілку.

У Таїсії Повалій потроху відбирають українські пісні: от і думайте тепер – хто виконуватиме відомі хіти

Євген Рибчинський вирішив покарати Таїсію Повалій, відібравши права на пісні, які колись давно написав саме для цієї артистки. Але тепер вона не гідна їх виконувати.

Взяла по 1 склянці манки, борошна та цукру: трішки почаклувала, отримала 2-колірний пиріг – чаювання вдалося

Щоб приготувати цей пиріг, місити тісто руками не доведеться. Просто змішайте інгредієнти, викладіть у шаховому порядку у форму й відправте до духовки. Вийде не лише смачно, але й гарно.

“У мене завжди був план Б”: Даніель Салем розлучився з дружиною, віддав собаку Lida Lee і втратив брата

За останні 3 роки життя Даніеля Салема кардинально змінилося. Шоумен пережив розлучення з дружиною, розставання з собакою. А тепер сталося взагалі непоправне.

Купа оборок, чорні й білі мережива: костюм для 48-річної Lama придумав штучний інтелект – я у захваті

Схоже, дизайнери одягу невдовзі залишаться без роботи. Співачка Lama вийшла на сцену у костюмі, згенерованому штучним інтелектом. Пошити сукню за лекалами ШІ виявилося не так просто.

Язиком тріпати, не мішки тягати: Дмитро Ступка не створений для захисту України та фізичної роботи в США

Звісно, бути онуком Богдана Ступки — це не просто відповідальність, але й певна планка, яку потрібно тримати. Та якщо дід міг пишатися своїм ім'ям у світі театру, Дмитро долає труднощі на чужині.