facebook

Михайло Єфремов намагався накласти на себе руки після смертельного ДПТ: що відомо

Рідні актора помітили на його шиї характерні сліди від мотузки.

Увечері восьмого червня відомий російський актор Михайло Єфремов на своїй іномарці в нетверезому стані влаштував ДТП на Смоленській площі в Москві — джип артиста врізалася в автомобіль “Лада”.

Вранці дев’ятого червня стало відомо, що водій “Лади” помер в лікарні від отриманих травм — чисельних переломів і внутрішньої кровотечі, яку медикам не вдалося зупинити.

Єфремова затримали співробітники поліції, проти актора порушили кримінальну справу — йому загрожує від 12 до 20 років позбавлення волі. Пізніше стало відомо, що до затримання актор намагався накласти на себе руки.

Як стверджують ЗМІ, сім’я Єфремова 9 червня виявила його без свідомості і викликала швидку допомогу. Прибулі додому до артиста медики викликали психіатричну бригаду.

На шиї актора були помітні характерні сліди від мотузки. Після того, як Михайло прийшов в себе, він не зміг пригадати, що сталося і чи намагався він накласти на себе руки.

Можливо, витягнути актора з петлі міг Гуськов — довірена особа Собяніна. Як повідомляється, психіатри будуть продовжувати спостерігати за Єфремовим і під час слідства.

Популярне

Схожі статті

Спробувала картопляні кульки у кафе й довго шукала рецепт: нарешті вийшло приготувати так само смачно

Хрумкі картопляні кульки виходять дуже м'якенькими в середині. Якщо вмочити їх у кетчуп, то вийде ідеальний перекус. Готується все дуже просто – варену картоплю підсмажуємо у фритюрі.

Всі шукали, куди подівся чоловік Юлії Саніної: аж раптом Вал Бебко сам “спалив” своє місце перебування

Розмови про чоловіка Юлії Саніної точаться вже давно. Раніше він і весь гурт The Hardkiss були завжди поряд зі співачкою. Тепер вона гастролює Україною на самоті. Врешті стало відомо, де Вал Бебко.

Загортаю в капустяне листя моркву й складаю в банки: виходять смачні голубці, салат взимку завжди під рукою

Овочеві голубці з морквою можна зробити з запасом на зиму. Тоді не буде жодних проблем із салатом – просто відкриєте баночку й перекладете вітамінний запас на тарілку.

У Таїсії Повалій потроху відбирають українські пісні: от і думайте тепер – хто виконуватиме відомі хіти

Євген Рибчинський вирішив покарати Таїсію Повалій, відібравши права на пісні, які колись давно написав саме для цієї артистки. Але тепер вона не гідна їх виконувати.

Взяла по 1 склянці манки, борошна та цукру: трішки почаклувала, отримала 2-колірний пиріг – чаювання вдалося

Щоб приготувати цей пиріг, місити тісто руками не доведеться. Просто змішайте інгредієнти, викладіть у шаховому порядку у форму й відправте до духовки. Вийде не лише смачно, але й гарно.

“У мене завжди був план Б”: Даніель Салем розлучився з дружиною, віддав собаку Lida Lee і втратив брата

За останні 3 роки життя Даніеля Салема кардинально змінилося. Шоумен пережив розлучення з дружиною, розставання з собакою. А тепер сталося взагалі непоправне.