facebook

Чари Алли: Як Пугачова підкорює Галкіна, чому він ніколи не піде до молодої (ФОТО)

Алла Пугачова разом з Максимом Галкіним вже більше 15 років. Щастю подружжя не заважає навіть різниця у віці в 29 років.

Пара Алли Пугачової і шоумена Максима Галкіна вже довгі роки привертає до себе особливу увагу публіки. І справа не тільки в тому, що Алла Борисівна — справжня Примадонна російської естради, а й у великій різниці у віці між подружжям.

Не дивлячись на те, що співачка старша за свого чоловіка на 29 років, вони довгі роки в шлюбі і виховують двох чудових дітей — двійнят Лізу і Гаррі. У чому ж секрет їхнього щастя?

Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми

Лізу і Гаррі називають однією з головних причин щастя Пугачової і Галкіна. На знімках і фото з дітьми, які Максим практично щодня публікує у своїх соціальних мережах видно, що вони — дійсно щаслива і дружна сім’я.

Сам же Галкін в одному з інтерв’ю зізнався, що він захоплюється своєю дружиною як мамою. Саме вона вчить його бути стриманим і розважливим з дітьми.

Алла Пугачова і Максим Галкін

Самі ж артисти кажуть, що вони настільки звикли один до одного, що вже не уявляють себе окремо і тим більше перестали звертати увагу на коментарі заздрісників і недоброзичливців.

Як зізнається Максим, він захоплений мудрістю і терпінню дружини, які допомагають їй впорається з його запальним характером. Він захоплений тим, як Алла дивиться на світ, її талантом і любов’ю до життя.

Популярне

Схожі статті

Спробувала картопляні кульки у кафе й довго шукала рецепт: нарешті вийшло приготувати так само смачно

Хрумкі картопляні кульки виходять дуже м'якенькими в середині. Якщо вмочити їх у кетчуп, то вийде ідеальний перекус. Готується все дуже просто – варену картоплю підсмажуємо у фритюрі.

Всі шукали, куди подівся чоловік Юлії Саніної: аж раптом Вал Бебко сам “спалив” своє місце перебування

Розмови про чоловіка Юлії Саніної точаться вже давно. Раніше він і весь гурт The Hardkiss були завжди поряд зі співачкою. Тепер вона гастролює Україною на самоті. Врешті стало відомо, де Вал Бебко.

Загортаю в капустяне листя моркву й складаю в банки: виходять смачні голубці, салат взимку завжди під рукою

Овочеві голубці з морквою можна зробити з запасом на зиму. Тоді не буде жодних проблем із салатом – просто відкриєте баночку й перекладете вітамінний запас на тарілку.

У Таїсії Повалій потроху відбирають українські пісні: от і думайте тепер – хто виконуватиме відомі хіти

Євген Рибчинський вирішив покарати Таїсію Повалій, відібравши права на пісні, які колись давно написав саме для цієї артистки. Але тепер вона не гідна їх виконувати.

Взяла по 1 склянці манки, борошна та цукру: трішки почаклувала, отримала 2-колірний пиріг – чаювання вдалося

Щоб приготувати цей пиріг, місити тісто руками не доведеться. Просто змішайте інгредієнти, викладіть у шаховому порядку у форму й відправте до духовки. Вийде не лише смачно, але й гарно.

“У мене завжди був план Б”: Даніель Салем розлучився з дружиною, віддав собаку Lida Lee і втратив брата

За останні 3 роки життя Даніеля Салема кардинально змінилося. Шоумен пережив розлучення з дружиною, розставання з собакою. А тепер сталося взагалі непоправне.