facebook

Ні голосу, ні слуху: чому Костянтин Меладзе без розуму від Віри Брежнєвої, та як вона поміняла стиль його пісень

Відомий продюсер і композитор розповів, в який момент він закохався у Віру Брежнєву і як вона змінила стиль його творчості.

Чутки і здогадки навколо відносин Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе ходять ще з часів “ВІА Гри”. Саме заради блондинки з “золотого складу” колективу, його продюсер пішов від дружини і дітей і вирішив почати нове життя, навіть не дивлячись на різницю у віці в 19 років.

Для багатьох шанувальників “ВІА Гри” до сих пір залишається загадкою, як Брежнєва потрапила в групу. Адже особливими вокальними даними вона ніколи не відрізнялася. Більш того, деякі музичні критики впевнені, що у співачки немає навіть музичного слуху, тому виступати без фонограми вона не може і зовсім.

Чому ж тоді саме склад Брежнєва, Седокова і Мейхер називають “золотим”? Найімовірніше справа не тільки в самих дівчат, а й в піснях, які саме в той період написав для них Костянтин Меладзе.

Віра Брежнєва, Анна Седокова, Надія Мейхер

Адже через багато років саме композиції того часу носять звання найкращих. А нові склади виконують улюблені серед слухачів “Не оставляй меня любимый”, “Три реки” та інші композиції.

Як зізнався Констянтин Меладзе в одному з інтерв’ю, він закохався у Віру, як тільки вона прийшла до них на кастинг. Найкращі свої пісні він написав саме для неї.

Композитор пояснив, що з приходом Віри у “ВІА Гру” він став абсолютно іншим, і писати в нього виходило більш натхненно, піднесено, він був наповнений почуттями здоровим глуздом і музикою.

Брежнєва пробула в колективі п’ять років. Однак, почуття між співачкою і продюсером не згасли. Він продовжував писати їй пісні, а вона — його надихати. У 2015 Віра і Костянтин таємно розписалися в Італії в колі найближчих людей. Всі подробиці весілля вони приховують і досі.

Популярне

Схожі статті

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.