facebook

Сім’я Олега Винника: чому співак приховує дружину і сина від громадськості

Уже кілька років відомо, що співак одружений на своїй бек-вокалістці Таюне. У пари є син, який живе в Німеччині.

Таємничий і талановитий — саме таким знають українського співака Олега Винника його шанувальниці й шанувальники. Артист заворожує своєю променистою усмішкою і прекрасним вокалом. При цьому він приховує будь-які подробиці про своє особисте життя.

Однак, віддані шанувальниці не змогли залишити найцікавішу частину життя свого кумира в статусі загадки. Журналісти побували у рідному селі Винника на Черкащині, де і дізналися всю правду про головного повелителя всіх “вовчиць України.

Як виявилося, співак одружений ще зі студентських років. Його обраницею стала Таїсія Сватко, з якою вони вчилися в Канівському музичному училищі. До речі, слухачам Таїсія більш, ніж знайома, щоправда під сценічним псевдонімом Таюне. Саме вона співає на бек-вокалі на всіх виступах Винника.

Олег Винник і Таюне

Також вдалося дізнатися, що у пари є син-підліток Юліан, який живе і вчиться в Німеччині.

В одному з відвертих інтерв’ю Олег розповів, чому він не любить розповідати про своє особисте життя і всіляко приховує його. Як зізнався артист, йому зараз вже за 40, зрозуміло, що він не може бути самотнім.

Однак, він не збирається коментувати своє особисте життя. Для Винника все особисте — це табу. Він підкреслив, що особисто йому абсолютно не цікаво, як і з ким живуть його колеги по сцені, його більше цікавить їхня діяльність. Так само він відноситься і до себе, тому не збирається поширюватися про сім’ю.

Популярне

Схожі статті

У Таїсії Повалій потроху відбирають українські пісні: от і думайте тепер – хто виконуватиме відомі хіти

Євген Рибчинський вирішив покарати Таїсію Повалій, відібравши права на пісні, які колись давно написав саме для цієї артистки. Але тепер вона не гідна їх виконувати.

Взяла по 1 склянці манки, борошна та цукру: трішки почаклувала, отримала 2-колірний пиріг – чаювання вдалося

Щоб приготувати цей пиріг, місити тісто руками не доведеться. Просто змішайте інгредієнти, викладіть у шаховому порядку у форму й відправте до духовки. Вийде не лише смачно, але й гарно.

“У мене завжди був план Б”: Даніель Салем розлучився з дружиною, віддав собаку Lida Lee і втратив брата

За останні 3 роки життя Даніеля Салема кардинально змінилося. Шоумен пережив розлучення з дружиною, розставання з собакою. А тепер сталося взагалі непоправне.

Купа оборок, чорні й білі мережива: костюм для 48-річної Lama придумав штучний інтелект – я у захваті

Схоже, дизайнери одягу невдовзі залишаться без роботи. Співачка Lama вийшла на сцену у костюмі, згенерованому штучним інтелектом. Пошити сукню за лекалами ШІ виявилося не так просто.

Язиком тріпати, не мішки тягати: Дмитро Ступка не створений для захисту України та фізичної роботи в США

Звісно, бути онуком Богдана Ступки — це не просто відповідальність, але й певна планка, яку потрібно тримати. Та якщо дід міг пишатися своїм ім'ям у світі театру, Дмитро долає труднощі на чужині.

Котлети більше не смажу, бо не маю часу, а от курочку під шубкою запікаю 30 хвилин: дешево, ситно, смачно

Хтось скаже: "Зараз ні в кого на готування часу немає, але є на візажиста, масажиста, манікюр, ТікТок та YouTube". А ми відповімо: "А чом би й ні, якщо з цим рецептом і сім'я сита, і жінка вільна!"