facebook

«У мене різниця 27 років з дружиною»: Галкін посміявся над нерівними шлюбами

Шоумен Максим Галкін в черговому авторському випуску власного ютуб-шоу пожартував над шлюбами, в яких у партнерів суттєва різниця у віці.

Запрошеними гостями в авторській програмі коміка і шоумена «Музикаліті» виступили Клава Кока і Надія Бабкіна. Клава Кока – 23-річна співачка, а її колега по сцені старше на 47 років – справжній “ветеран естради”, як зазначив Галкін.

Одне з питань Галкіна під час знайомства було таким: чи відома Клаві Коке різниця у віці між Бабкіної та її цивільним чоловіком Євгеном Гором. Спочатку співачка Бабкіна обурилася на те, що Галкін назвав її чоловіка “цивільним”. Бабкіна зазначила, що таке уточнення тут зовсім необов’язкове.

Твого чоловіка скоро зачнуть!

Щоб піти від цієї теми, ведучий сказав молодій гості, що у нього різниця з дружиною 27 років, у Надії з чоловіком – майже 30. Значить “Твого чоловіка скоро зачнуть!”

Юна відеоблогерша і виконавиця Клава Кока посміялася над цим.

Галкін посміялася над великою різницею у віці між подружжям

Уточнимо, Надія Бабкіна в шлюбі з Євгеном Гором вже 17 років. Це при тому, що різниця в їхньому віці майже 30 років. Бабкіна не раз заявляла, що такий показник їх ніяк не лякає. А Максим Галкін і Алла Пугачова разом вже 19 років. Шоумен і примадонна не раз піддавалися глузуванням і обговоренням з приводу різниці у віці, проте як вони розповідали в інтерв’ю, це їх ніяк не ображає.

Додамо, зараз відеоблогерка і співачка Клава Кока незаміжня. Як відомо, раніше у неї був коханий Дмитро Куришкін, проте після трьох років стосунків вони розійшлися. В інтерв’ю Насті Івлеївій Клава зізналася, що зараз її серце зайняте, проте не сказала ким. Пожартувала тільки про те, що ім’я коханого починається з літери “Д”, і шанувальники приписали їй зв’язок з Дімою Гордієм.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.