facebook

Чорна смуга для шлюбів: Прилучний, Асмус, Гагаріна, Джиган (подробиці розлучень)

Минуло трохи більше половини 2020 року, а світ вітчизняного шоу-бізнесу вже поповнився розлученнями.

Ми зібрали короткий гайд з розлучень знаменитостей в цьому році. Хто розлучався, і чому не вдалося зберегти шлюб – читайте далі.

Павло Прилучний і Агата Муценіеце

Павло Прилучний і Агата Муценіеце

Їх по праву виносимо на перше місце списку, оскільки їх розлучення стало несподіваним і скандальним. Після заяви про те, що вони з Павлом більше не разом, Агата публікувала відео, де в сльозах розповідала що чоловік піднімав на неї руку, кричав, виганяв з дому під час карантину і навіть викинув у вікно її телефон.

Сама Агата неодноразово скаржилася на те, що Павло Прилучний зловживає алкоголем. За її словами, він сильно змінився за останній час, і став більш грубим.

На цей час шлюборозлучний процес триває, подружжя вже не живуть разом. Їх шлюб тривав 8 років, до цього було ще два роки відносин. У пари двоє спільних дітей – син Тимофій і дочка Мія.

Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков

Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков

Пара провела 6 спільних років, у них народилася дочка Мія, однак наприкінці січня 2020 року подружжя оголосило про розлучення. Чутки про проблеми в сім’ї з’явилися тоді, коли підписники помітили, що Поліна і Діма відписалися один від одного в Інстаграмі. І вже після повернення з відпустки на Мальдівах пара заявила офіційно – тепер вони екси.

Кристина Асмус і Гарік Харламов

Христина Асмус і Гарік Харламов

Найбільш несподіване розлучення цього року, яке на слуху вже кілька тижнів. Після семирічного, здавалося б, щасливого шлюбу, Христина і Гарік вирішили розійтися. Спільна дочка Анастасія залишилася з матір’ю. Навколо них не збиралися плітки про негаразди, навпаки – для багатьох Асмус і Харламов були еталоном.

Джиган і Оксана Самойлова

Джиган і Оксана Самойлова

Цю історію не обговорив тільки ледачий. Історія про те, що у Джигана почалися проблеми з алкоголем і неадекватне ставлення до близьких вже вщухла, але все одно залишила слід на шоу бізі. Після десятирічного шлюбу модель Оксана Самойлова вирішила забрати дітей, і полетіла з ними в Америку, звинувативши Джигана в зрадах.

Зараз шлюборозлучний процес триває, але з’явилася маленька надія – чутки про примирення зірок і їх загальне фото дають підстави вважати, що ситуація стабілізується.

Популярне

Схожі статті

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.

Знаменитості перемістилися в інший світ: як виглядають могили Білоножка, Матвієнко та Чапкіса

Вони мали численну армію шанувальників за життя. Та й тепер, коли нещадна жінка з косою забрала їх в інший світ, про них пам'ятають і відвідують місце останнього прихистку.

Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.