facebook

(ВІДЕО) Дочка Максима Галкіна і Алли Пугачової показала, як працює в саду разом з братом

Максим Галкін у своєму фотоблозі показав, як його діти-двійнята доглядають за рослинами в їхньому саду біля будинку.

Максим Галкін продовжує радувати своїх шанувальників і громадськість зворушливими відео зі своїми дітьми. Ліза і Гаррі в цьому році святкуватимуть своє семирічні, швидше за все сестра з братом ось-ось підуть до першого класу, тому їх зірковий батько робить все, щоб діти розвивалися в різних напрямках і максимально соціалізувалися.

За словами шоумена, він обожнює придумує різні ігри та розваги для Лізи і Гаррі, щоб вони не сиділи в інтернеті. Часто до них приєднується і мама — Алла Пугачова.

Галкін також поділився, що його діти абсолютно не знають, що таке Інтернет і соціальні мережі. Їм можна дивитися телевізор — мультфільми або ж передачу “Краще всіх”, яку веде сам Максим. Але двійнята не особливо люблять проводить свій час у блакитних екранів, вони звикли грати і вигадувати нові розваги з батьками.

Наприклад, в новому відео Галкін показав, як Ліза і Гаррі працюють в саду. Сестра з братом доглядають за квітами і хваляться красивим цвітінням лаванди, яку вони садили.

Також діти зазивали всіх підписуватися на їхній канал і ставити лайки, уявляючи, що вони блогери. Їх тато зізнався, що, хоча діти і не користуються Інтернетом, все про богерство вони дізналися з його передачі “Краще всіх”. Він і сам був здивований, коли почув від них такі фрази як “підписуйтесь на нас” або “ставте лайки, пишіть коментарі”.

Підписники Максима умилились таким корисним розвагам і залишили безліч коментарів:

  • “Мені здається вони виростуть чудовими людяності людьми! І вам за них ніколи не буде соромно!!!”;
  • “Задоволення дивитися і слухати цих малюків”;
  • “Максим, ви чудовий батько! Про душевність і мудрість Алли Борисівни, взагалі, не кажу!” — написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.