facebook

Олег Винник дасть концерт в честь свого дня народження

Оскільки в цьому році світ зіткнувся з карантином, доводиться адаптуватися під нові реалії і проводити концерти онлайн.

Улюбленець публіки Олег Винник в честь свого дня народження 31 липня влаштує масштабне шоу. Однак через те, що зараз масові збори заборонені, радувати своїх шанувальниць і шанувальників доведеться віддалено – в режимі онлайн.

Стадіон доповненої реальності

Як співак сказав в інтерв’ю програмі “Світське життя”, під час його роботи в Німецькій студії звукозапису, виникла ідея влаштувати концерт в режимі онлайн. І не просто концерт, а зібрати цілий стадіон.

Винник запрошує шанувальниць на віртуальний концерт

Як сказав Винник, він готує унікальне шоу, аналогів якому не було в Україні і найближчих країнах. Завдяки VR-окулярам кожен охочий зможе відчути себе учасником концерту, і не виходячи з кімнати потрапити на НСК Олімпійський. У кого цих окулярів немає, зможе подивитися захід через монітор комп’ютера або телевізор.

Цей онлайн-концерт вже викликав обговорення серед фанатів виконавця, які з радістю підтримали такий формат. Як заявив зоряний співак, не обійдеться і без фішок – наприклад, буде величезний 3D-плакат з фотографією Винника, який поцілує своїх фанаток.

“Я всіх поцілую! Ми вже дуже добре підготувалися “, – заінтригував виконавець.

Очікується, що число глядачів цього унікального заходу досягне ста тисяч.

Популярне

Схожі статті

Настирливо пхнеться в аристократи: Фреймут капітально омолодилась і повернула образ, на який клюнув Притула

Ольга Фреймут нині вирішила приміряти нову роль — і не абияку, а аристократки. Здається, що навіть англійські лорди нервово п'ють чай з печивом, коли чують про її новий "Клуб манер" у їхній столиці.

“Лід і полум’я”: Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва перетворилися на жінок-вамп у червоному

Якщо у гардеробі жінки є червона сукня, то вона вдягає її зазвичай в дуже особливих випадках. Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва похвалилися саме таким важливим атрибутом одягу.

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.