facebook

Лорак вагітна. Єгор Гліб буде татом? Співачка показала фото

Ані Лорак зі своїм новим коханим не перестають дивувати зворушливими фото, але на цей раз співачка сильно заінтригувала фанатів.

Популярна українська і російська співачка Ані Лорак нещодавно оголосила про свій роман з Єгором Глібом, колишнім чоловіком поп-виконавиці української естради Таяни. І зараз, коли дівчина опублікувала вельми неоднозначне фото, фанати поспішили зробити висновок – Лорак вагітна, а Гліб буде хорошим татом.

Лорак зворушливо обняла “вагітний” животик на фото

У Інстаграмі співачки з’явилася фотографія, де вона стоїть боком до фотографа, і рукою прикриває животик. Цікаві й уважні фанати розглянули фотографію детальніше, і написали, що він у співачки помітно округлився.

Лорак вагітна від Гліба?

Тепер в коментарях до публікації активно обговорюють домашнє фото Ані Лорак. Сама Кароліна чутки поки не коментує, хоча і спростовувати не поспішає.

Нагадаємо, нещодавно співачка розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Дитина від першого шлюбу залишилася з мамою. Минуло небагато часу, і нудьгувати Ані не довелося, адже вона поспішила повідомити – її новий залицяльник – учасник Black Star Єгор Гліб. Він – екс-чоловік української знаменитості Тетяни Решетняк, більше відомої як TAYANNA. В інтерв’ю проекту “Світське життя” Таяна розповіла, що відчувала насильство з боку Єгора, проте не проти, щоб їх спільна дитина спілкувався з батьком.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.