facebook

Tayanna дозволяє синові спілкуватися з коханкою батька Ані Лорак

Українська співачка Тетяна Решетняк розповіла про те, як тепер її син буде спілкуватися з татом, і чи буде приїжджати до його нової обраниці - Ані Лорак.

Поп-діва Tayanna поділилася особистим – переживаннями і спогадами про відносини з її екс-чоловіком Єгором Глєбовим. В інтерв’ю Катерині Осадчій і її авторському проекту “Світське життя” Тетяна розговорилася, і сказала, що не дивлячись на зраду, дитині забороняти спілкуватися з його батьком не буде.

Спілкуватися з сином можна, але син від батька відвик

Співачка Tayanna не приховує – синочок Даніель вже відвик від тата, так як він постійно далеко. Навіть рідкісні дзвінки дитина сприймає неохоче, і зовсім їх не чекає.

Таяна дозволяє синові спілкуватися з його батьком

Папа запрошує сина до себе в гості, однак дитина до батька не рветься – це все для нього чуже і незвичне.

Відзначимо, сама співачка розповідала, що відносини з Єгором тривали близько трьох років. За цей час співак здійснював над зоряною дружиною фізичне і моральне насильство, про яке дівчина розповіла на публіку тільки після розлучення.

Їх спільний син, маленький Даніель, зараз живе з мамою Тетяною, але з батьком бачиться і спілкується. Папа Єгор навіть пропонував познайомити сина з Ані Лорак і її донькою, але хлопчик не захотів.

Популярне

Схожі статті

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.

Знаменитості перемістилися в інший світ: як виглядають могили Білоножка, Матвієнко та Чапкіса

Вони мали численну армію шанувальників за життя. Та й тепер, коли нещадна жінка з косою забрала їх в інший світ, про них пам'ятають і відвідують місце останнього прихистку.

Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.