facebook

(ВІДЕО) Дочка Алли Пугачової і Максима Галкіна виконала хіт своєї мами “Миллион алых роз”

Дочка Алли Пугачової і Максима Галкіна Ліза дивує своїми вокальними даними. У дівчинки вже сформувалася своя армія шанувальників і вірних фанатів, які стежать за нею у соціальних мережах.

Шестирічна Ліза Галкіна своєю популярністю скоро зможе перегнати і маму, і тата. Її батько, шоумен Максим Галкін, буквально кожен день ділиться новими досягненнями та перемогами. Не відстає від сестри і її брат-близнюк Гаррі, який також вражає маму з татом своїми вокальними даними.

Ліза і Гаррі в цьому році відзначать своє семиріччя. Вони народилися у вересні 2013 року за допомогою сурогатної матері. Сама Алла Борисівна вже не могла народити дитину коханому чоловікові через проблем зі здоров’ям.

На радість батькам Ліза і Гаррі щодня вигадують нові ігри та розваги, а зіркові мама з татом їх в цьому підтримують. До слова, Галкін визнавався, що двійнята не знають, що таке Інтернет і абсолютно не цікавляться ним. Брат з сестрою зрідка дивляться мультфільми по телевізору і дуже люблять передачу “Краще всіх”, яку веде їхній тато.

Також діти люблять радувати не тільки батьків, але і їхніх друзів. До дня народження композитора Раймонда Паулса Ліза виконала пісню “Миллион алых роз”, яку він написав для Алли Пугачової. На відео видно, що сестричці підспівує і Гаррі, у якого теж формується дзвінкий голос і відмінний музичний слух.

Коментатори залишили безліч компліментів і приємних слів дівчинці під відео:

  • “Дуже схожі на батьків, класні дітки”;
  • “Дітки краса. Я люблю безумно творчість Алли Пугачової. Малюків можна дивитися годинами. Такі класні. Прелесть. Красавчики. Що Ліза. Що Гаррі. Щастя. Здоров’я”;
  • “Ліза така артистична і чарівна. Щастя і здоров’я діткам всім на землі”, — написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.