facebook

Як змінилися актори серіалу «Свати» за 12 років: фотодобірка

Свати - культовий серіал, який закохав у себе мільйони. За 6 сезонів глядач і актор стали настільки близькі, що розлучатися було важко.

У 2020-2021 роках планується вихід 7 сезону улюбленого серіалу дорослих і дітей. А до цього знімальна група брала паузу – на 12 років. Актори виросли, змінилися, зістригли волосся, завели сім’ї, розлучилися, дебютували в проектах. Що з ними сталося? Розповідаємо в нашій добірці.

Людмила Артем’єва

Людмила Артем’єва

Роль Ольги Ковальової настільки запам’яталася глядачам, що принесла Людмилі колосальну популярність. Вона продовжила працювати і в інших картинах, проте за свою роль інтелігентної городянки отримала дві престижні премії.

Анатолій Васильєв

Анатолій Васильєв

Дідусь Юра полюбився глядачеві з першого сезону. Однак після 4 сезону з колегою по цеху Добронравовим у нього виникла сварка. Сценаристи похапцем переписували сюжет, виводячи з нього цього героя.

Після цього в одному з інтерв’ю Васильєв заявляв, що йому більше не цікаво працювати в цьому серіалі, так як він нічому не вчить, і перетворився в банальщину.

Працювати продовжив Анатолій вже в театрі.

Федір Добронравов

Федір Добронравов

Зірка серіалу “Свати”, його основа, сміх і голос. Свого глядача Федір знайшов саме завдяки сватам. “Іван Будько” також продовжив розвивати себе в якості актора театру.

Тетяна Кравченко

Тетяна Кравченко

Валюха – людина, чиї фрази перетворилися на крилаті вирази. Вірить в те, що доля – заздалегідь вирішене явище, яке можна прочитати по руці. Тому неодноразово говорила, що знала – популярність наздожене її вже в зрілому віці.

Після сватів Тетяну стали активно запрошувати в інші проекти, де вона успішно демонструє свої таланти.

Анна Кошмал

Женька, яка була в серіалі тільки з п’ятого сезону – молода і успішна. Слава, яка обрушилася на неї, дозволила маленькій зірці запалитися. Її активно стали запрошувати на проекти 1 + 1. Наприклад, “Хазяйка”, “Село на мільйон”, “Село на мільйон-2” і багато інших. А ще – вона завидна наречена.

Популярне

Схожі статті

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.

“Вона сказала “Так”!: Melovin розчарував, що не збирається одружуватися – сповістив про дещо інше

Інтрига з заручинами Melovin тривала недовго. Далеко не всі повірили, що Костя збирається стати на весільний рушник й мали рацію. Артист врешті розкрив інтригу двох долонь.

Гарбузові вежі та купа сонця: чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав, як США готується до Хелловіну

Відомий гуморист та шоумен Максим Галкін поділився з шанувальниками кадрами з сонячної Атланти, куди приїхав із концертом. Місто всіма силами готується до головного свята осені – Хелловіну.