facebook

У Марічки Падалко випав зуб у прямому ефірі: телеведуча його сховала і продовжила читати новини (ВІДЕО)

У Марічки Падалко випав зуб у прямому ефірі під час зйомок чергового випуску "ТСН". Телеведуча не розгубилася і швидко заховала "втрату" і навіть не подала виду, що сталося щось незвичайне. Телеглядачі відзначили професіоналізм Марічки.

Телеведуча Марічка Падалко в прямому ефірі чергового випуску “ТСН ” втратила передній зуб. Глядачі відразу ж відзняли даний момент і виставили в мережу, хоча багато хто відзначив, що вони навіть не помітили цього конфузу.

На відео помітно, як Марічка спритно підхопила свою “втрату ” рукою і незворушно продовжила свою роботу. У соціальних мережах відзначили справжній професіоналізм і стійкість телеведучої.

Пізніше Марічка відреагувала на цю незручну ситуацію. За словами Падалко, це найбільш курйозний випадок за двадцять років роботи на телебаченні. Вона також згадала, як в прямому дізналася про арешт свого чоловіка.

Падалко зазначила, що нещодавно наважилася полікувати зуб, який кілька назад вибила їй маленька дочка. Дівчинка схопила будильник, грала їм і завдяки випадку стукнула маму. Тому Марічка втратила тимчасовий зуб.

У Instagram на сторінці провідної користувачі захоплюються витримкою і професіоналізмом Марічки Падалко. “Зберігати гідність в будь-якій ситуації – талант “, – йдеться в одному з коментарів.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?