facebook

(Відео) Незрівнянна актриса Фаїна Раневська. Афоризми, які змусять посміхнутися кожного

Талановита актриса завоювала своїх шанувальників гострим гумором і неперевершеною грою на сцені.

Всіма улюблена актриса Фаїна Раневська запам’яталася в фільмі: “Підкидьок “, а її вираз: “Муля не нервуй мене “, стало прозивним.

Талановита актриса завоювала своїх шанувальників гострим гумором і неперевершеною грою на сцені. Фільми з її участю виглядають легко і невимушено і завжди піднімають настрій.

Однак не всі знають що Фаїна ставилася до себе дуже самокритично і працювала не покладаючи рук над кожним образом. Співробітники та друзі відзначали, що з нею завжди було легко і весело.

Не всі знають, що актриса всіляко намагалася, щоб не встановили її справжнє походження. Прізвище Раневська вона придумали і взяла з п’єси Чехова “Вишневий сад “. Справжнє прізвище її Фельдман – вона була дочкою Таганрозького мільйонера, який після революції емігрував з Росії. Батько Фаїни говорив своїй дружині, що у них дівчинка негарна зростає і трохи заїкається, і як вона зможе вийти за такого розкладу заміж. Але Фаїна дуже добре могла імітувати інших людей і при цьому вона перетворювалася і не заїкалися. Ця обставина послужила основною причиною чому Фаїна Раневська стала актрисою. Фаїна Раневська відрізнялася гумором на зйомках і не любила коли інші актриси були про себе великого думки. Одного разу коли були чергові зйомки фільму, одна молода актриса сказала, що їй не подобається, що намисто у неї не справжнє і не з перлів. Щоб поставити актрису на місце Фаїна сказала: “Не хвилюйся все буде справжне, і намисто в першому акті, і отрута в останньому “. Подивіться в цьому відео афоризми незрівнянної Фаїни Раневської і посміхніться!

Відео: афоризми Фаїни Раневської

Популярне

Схожі статті

Це вже не перше його весілля: переможець “Холостяка” Олександр Еллерт засвітився біля весільної арки

Олександр Еллерт більш як 2 роки мешкає у США. Ксенія Мішина про нього й чути нічого не хоче. Тим часом чоловік без діла не сидить – навіть влаштував весілля.

Вікторія Булітко з нареченим Кирилом відзначили 1-річчя: за 12 місяців малюк міцно став на ніжки й порадував

У Вікторії Булітко з її нареченим Кирилом Поповичем свято. З цієї нагоди парочка підготувала тортик, поставила цифри та підпалила свічку. Що святкують закохані голубки, яку річницю?

Олександра Кучеренко влаштувала ну дуже сміливий фотосет: а чоловік Дмитро Комаров у курсі?

Ми звикли бачити 26-річну Олександру Кучеренко переважно на спортивних майданчиках, адже дружина Дмитра Комарова працює спортивною журналісткою. Та дівчина не забула й про модельне минуле.

Ідеальний ніс – про такий і мріяла Репяхова: Тіна Кароль показала обличчя зблизька та змусила всіх заздрити

Українська співачка Тіна Кароль зацікавила публіку фотографією з близького ракурсу, де можна детально роздивитися риси обличчя та навіть розгледіти, чи присутні на ньому втручання експертів краси.

38-річна Ольга Цибульська з 9-річним сином виїхала з України за кордон: “Рішення прийнялось в один день”

Українська співачка Ольга Цибульська, як грім серед ясного неба, повідомила, що зібрала 9-річного сина та поїхала за кордон. Чому артистка прийняла рішення поїхати з України читайте у статті.

Як виглядає старша сестра Наталія Могилевської, яка завжди була в тіні зіркової родички: дуже вродлива

Українська співачка Наталія Могилевська має старшу сестру, про яку не знають навіть її найбільші прихильники. Жінка на ім'я Оксана ніколи не прагнула до популярності та медійності.