facebook

Як виглядає старша сестра Наталія Могилевської, яка завжди була в тіні зіркової родички: дуже вродлива

Українська співачка Наталія Могилевська має старшу сестру, про яку не знають навіть її найбільші прихильники. Жінка на ім'я Оксана ніколи не прагнула до популярності та медійності.

Наталія Могилевська із тих артистів, хто звик приховувати своє особисте життя. Жінка не показує на публіку свого чоловіка та прийомних доньок і лише зрідка говорить про них в інтерв’ю.

Також співачка не звикла говорити про свою родину. Не дивно, що практично ніхто не знає той факт, що Могилевська має старшу сестру, яку звуть Оксаною. Вперше Наталія показала свою сестру на публіку близько року тому. Тоді співачка випустила новорічний кліп, в якому показала своїх найближчих родичів за святковим столом. У кадрі можна побачити й рідну сестру Могилевської Оксану.

Відома українська співачка продемонструвала, як виглядає її сестра та родина
Наталія Могилевська показала свою старшу сестру, на яку зовсім не схожа

Жінка має світле волосся і приємну зовнішність. Цікаво, що Оксана зовсім не схожа на свою молодшу сестру Наталію Могилевську.

Відома українська співачка продемонструвала, як виглядає її сестра та родина
Наталія Могилевська показала свою старшу сестру, на яку зовсім не схожа

Про рідну сестру Могилевської Оксану Могилу невідомо нічого. Жінка веде непублічний спосіб життя і навіть не має власних соціальних мереж. Відомо лише те, що сестра Могилевської має сина.

Нагадаємо, 49-річна Наталія Могилевська довгий час була самотньою. Та після початку повномасштабної війни в Україні її життя змінилося на 180 градусів. Так, Наталія зустріла своє кохання – чоловіка на ім’я Валентин, який має власний бізнес в США. У стосунках з Валентином Могилевська наважилася стати матір’ю і вдочерила двох доньок: Мішель і Софію.

Могилевська зізнається, що зараз вона почуває себе дуже щасливою, адже завжди мріяла мати таку сім’ю. Наталія приховує від публіки свого чоловіка, адже Валентин не хоче ставати медійним. Також співачка не показує на публіку своїх прийомних доньок, адже хоче вберегти їх від надмірної уваги публіки.

Популярне

Схожі статті

Олександра Кучеренко влаштувала ну дуже сміливий фотосет: а чоловік Дмитро Комаров у курсі?

Ми звикли бачити 26-річну Олександру Кучеренко переважно на спортивних майданчиках, адже дружина Дмитра Комарова працює спортивною журналісткою. Та дівчина не забула й про модельне минуле.

Ідеальний ніс – про такий і мріяла Репяхова: Тіна Кароль показала обличчя зблизька та змусила всіх заздрити

Українська співачка Тіна Кароль зацікавила публіку фотографією з близького ракурсу, де можна детально роздивитися риси обличчя та навіть розгледіти, чи присутні на ньому втручання експертів краси.

38-річна Ольга Цибульська з 9-річним сином виїхала з України за кордон: “Рішення прийнялось в один день”

Українська співачка Ольга Цибульська, як грім серед ясного неба, повідомила, що зібрала 9-річного сина та поїхала за кордон. Чому артистка прийняла рішення поїхати з України читайте у статті.

19-річна донька Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким живе у Києві: “Він купив квартиру”

19-річна донька Олі Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким зустрічається останні 8 місяців. Дівчина зазначила, що її коханий придбав квартиру, де вони будуть жити разом.

38-річна Христина Остапчук перед тим, як колишній стане батьком втретє, розповіла і про свою вагітність

Вже через місяць відомий український шоумен Володимир Остапчук стане батьком втретє. В цей час його друга дружина Христина Горняк лише мріяти може про материнство

Антоніна Матвієнко заявила, що не стала фанаткою 19-річної Klavdia Petrivna: “Я не можу її довго слухати”

43-річна українська артистка Тоня Матвієнко зізналася, що їй не дуже імпонує молода виконавиця Klavdia Petrivna, яка у свої 19 років стала однією з найпопулярніших співачок України.