facebook

(Відео) Зірки шоу бізнесу, пробачили зради своїх чоловіків: Віра Новікова, Сергій Жигунов, Анастасія Заворотнюк та інші

Можна попросити вибачення і повернутися в сім'ю.

Всі знають незабутній серіал “Моя прекрасна няня “. Дія серіалу перетворилося в реальність для Сергія Жигунова і Анастасії Заворотнюк. У них за сценарієм повинні розпочатися відносини. Однак зйомки серіалу показали, що від вигаданого сценарію і реальністю відстань невелика. Відносини Сергія Жигунова та Анастасії Заворотнюк переросли в справжнє захоплення.

Сергію довелося розлучитися з дружиною, але нової весілля на послідувало. На дозвіллі Сергій Жигунов обміркував ситуацію, що склалася і відправився до дружини просити вибачення. Віра Новікова подумала і пробачила колишнього чоловіка. Через деякий час вони знову одружилися.

Анжеліка Варум та Леонід Агутін вважали ідеальною парою. Всі бачили з якою ніжністю вони дивляться один на одного на виступах або просто коли разом. Коли вони виконали в 1999 році пісню “Королева “, то в них запалали почуття. Вони не поспішали реєструвати свої стосунки. Після того як у них народилася дочка і пройшло вже два роки – вони зіграли весілля в Венеції Італія. Всі думали, що це надовго, така гармонія була між ними. Однак ці відносини тривали недовго. Леонід любив розважатися з іншими жінками і часто був напідпитку. Анжеліка не витримала і стала зривати спільні гастролі. Однак в одному з турне подружжя знову помирилися і з тих пір Леонід Агутін вирішив не давати приводу дружині до підозрі у зраді. Анжеліка пробачила витівки чоловіка і зараз у них все добре. Про інші зірки, які простили своїх чоловіків, ви можете подивитися в цьому відео.

Відео: зірки шоу бізнесу, які простили своїх чоловіків через зраду

Популярне

Схожі статті

Це вже не перше його весілля: переможець “Холостяка” Олександр Еллерт засвітився біля весільної арки

Олександр Еллерт більш як 2 роки мешкає у США. Ксенія Мішина про нього й чути нічого не хоче. Тим часом чоловік без діла не сидить – навіть влаштував весілля.

Вікторія Булітко з нареченим Кирилом відзначили 1-річчя: за 12 місяців малюк міцно став на ніжки й порадував

У Вікторії Булітко з її нареченим Кирилом Поповичем свято. З цієї нагоди парочка підготувала тортик, поставила цифри та підпалила свічку. Що святкують закохані голубки, яку річницю?

Олександра Кучеренко влаштувала ну дуже сміливий фотосет: а чоловік Дмитро Комаров у курсі?

Ми звикли бачити 26-річну Олександру Кучеренко переважно на спортивних майданчиках, адже дружина Дмитра Комарова працює спортивною журналісткою. Та дівчина не забула й про модельне минуле.

Ідеальний ніс – про такий і мріяла Репяхова: Тіна Кароль показала обличчя зблизька та змусила всіх заздрити

Українська співачка Тіна Кароль зацікавила публіку фотографією з близького ракурсу, де можна детально роздивитися риси обличчя та навіть розгледіти, чи присутні на ньому втручання експертів краси.

38-річна Ольга Цибульська з 9-річним сином виїхала з України за кордон: “Рішення прийнялось в один день”

Українська співачка Ольга Цибульська, як грім серед ясного неба, повідомила, що зібрала 9-річного сина та поїхала за кордон. Чому артистка прийняла рішення поїхати з України читайте у статті.

Як виглядає старша сестра Наталія Могилевської, яка завжди була в тіні зіркової родички: дуже вродлива

Українська співачка Наталія Могилевська має старшу сестру, про яку не знають навіть її найбільші прихильники. Жінка на ім'я Оксана ніколи не прагнула до популярності та медійності.