facebook

Випав зуб в прямому ефірі: як на інцидент з Марічкою Падалко відреагували знаменитості

Уже не перший день в інтернеті обговорюють курйоз ведучою новин на каналі 1 + 1 Марічки Падалко. У неї прямо в ефірі випав зуб, а вона взяла його в руку і продовжила вести новини як ні в чому не бувало.

Професійну ведучу підтримали такі зірки шоу-бізнесу, як журналістка і ведуча програми “Ревізор” Ольга Фреймут, танцюрист Женя Кот, екс-ведуча Орла і решки Леся Никитюк, співак Меловін, співачка Злата Огневич. Також на підтримку колеги висловилася вся команда, яка працює на проектом “ТСН ” і “Сніданок з 1 + 1 “. Незважаючи на бурю критики, яка обрушилася на Падалко в перший день, люди, які знають як це – працювати в кадрі під час прямого ефіру, – висловили найщиріші слова підтримки, і захоплювалися її професіоналізмом.

Тільки CNN не показали історію Марічки

У себе в Інстаграм Падалко невтомно публікувала скріншоти новин з сайтів різних країн світу, які показали курйозний уривок. У число сайтів, де Марічка прославилася завдяки цьому незвичайному інциденту, увійшли медіа Лондона, США, Туреччини, Ірландії, Франції, Австралії, Мексики. Про української ведучої написали культові видання The Sun, Mirror і навіть New York Post.

Випав зуб в прямому ефірі

Вже на наступний день після цього інциденту ведуча новин вийшла в прямий ефір, і показала блискучу усмішку.

«Я сподівалася, що це залишиться непоміченим, і ми про це ніколи не будемо згадувати, але ми недооцінили уважність наших глядачів», – зазначила знаменитість, і ще раз подякувала шанувальникам і колегам за підтримку.

Відзначимо, на каналі 1 + 1 Марічка працює довгих 18 років. Починала ведучою спортивної рубрики в новинах, потім підключалися інші програми і проекти. На її рахунку авторство шоу “Марічкин кінозал”, яке орієнтоване на дитячу аудиторію. Зараз Падалко вважається однією з кращих ведучих України, і ця курйозна ситуація з зубом ще раз це підтвердила.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?