facebook

Наркозалежність Стаса П’єхи: “кожен раз може бути летальним”. Як зараз живе співак

Стас П'єха більше 20 років боровся зі страшною залежністю. Зараз він є власником клініки комплексного лікування алкоголізму, наркоманії та реабілітації. Співак не соромиться свого минулого і відверто ділиться своєю історією, яка може врятувати життя інших людей.

39-річний співак Стас П’єха кілька днів тому шокував новим знімком у своєму мікроблозі — виконавець постав перед шанувальниками з лисиною і вусами. Поки коментатори сперечаються, фотошоп це чи ні, в очах Стаса можна вловити важкий погляд, від якого складно позбутися. Він пережив непростий період — він був наркозалежним.

Перші легкі наркотики він спробував ще в 12 років, тоді йому це здалося жартом. Але через кілька років він став відчувати перші ломки — починалася фізична залежність. Його мама і бабуся часто були на гастролях, тому хлопчик був наданий сам собі.

У 35 років П’єха чітко усвідомив — він хворий. До цього віку він встиг безліч разів побувати в реанімації, перенести інсульт і навіть опинитися у стані коми від передозування. Тоді ж онук легендарної Едіти П’єхи усвідомив, що потрібно вибиратися з тієї ситуації, в яку він сам себе загнав.

Стас П’єха зі своєю бабусею Едітою П’єхою

Стас пройшов кілька реабілітацій в різних країнах. При цьому він вирішив, що його історія повинна бути повчальною — він почав дивитися, що саме йому допомагало, які методи дарували успіх.

Співак зрозумів істину — треба лікуватися не від наркотиків, а від проблем, які привели до їх вживання.

“Обов’язково потрібні попутники, люди які йдуть однією дорогою і рухаються в одну сторону. Разом ми сильніші. Одному складно впоратися. На самоті мене, наприклад, поступово засмоктує в хворе саморуйнівне мислення”, — відверто розповів Стас.

Зараз П’єха вже більше п’яти років “чистий”, він займається спортом і намагається вести здоровий спосіб життя. За його словами, кожен раз для нього міг бути летальним, тому зараз він робить все, щоб допомогти тим, хто опинився у схожій біді. Виконавець відкрив свою клініку комплексного лікування алкоголізму, наркоманії та реабілітації, лікарі якої працюють за методами, які свого часу дійсно допомогли артистові.

Стас П’єха разом з колективом своєї клініки і Оленою Малишевої

Популярне

Схожі статті

“Лохми на голові”: зірки, які виходять у “світ” без салонної укладки – Каменських, Тіна Кароль, Ірина Білик

Деякі знаменитості без макіяжу і зачіски навіть не виходять з дому. В цей час одні з найпопулярніших артисток Тіна Кароль, Настя Каменських та Ірина Білик можуть вийти в люди навіть без зачіски.

“Актриси-конкурентки”: хто з українських красунь-акторок веде запеклі бої за ролі в найкращих серіалах

З розвинням українського кінематографу конкурувати за своє місце під сонцем стало багато акторок. Серед них можна виділити тих, з ким за провідну роль у кіно потрібно ще поборотися.

“Курочка з рідного провулочку”: 51-річний Винник хворий, а куди поділася його надійна подруга Таюне

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне вже майже 3 роки не виходить на зв'язок з прихильниками і не веде соціальні мережі. Виявляється, весь цей час артистка перебуває за кордоном.

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.