facebook

Заарештований Єфремов вірить в Бога і сподівається на виправдувальний вирок

Вже на початку серпня Михайлу Єфремову повинні винести обвинувальний вирок у справі про його участь у смертельній ДТП на Садовому кільці.

Хрещений батько актора і за сумісництвом колега по цеху Василь Міщенко в одному зі своїх інтерв’ю зізнався, що Єфремову важко. Нібито він глибоко віруюча і совісна людина, і після здійснення гріхів довго мучиться і карається.

Єфремов з повагою ставиться до релігії, совісний і ранимий

Єфремов на суді

Родич одіозного артиста додав, що Михайла Єфремова не можна назвати злочинцем. За його словами, справжній злочинець заздалегідь визначає свою жертву, стежить за нею і готується. А тут сталася безглузда випадковість.

Однак Василь Міщенко ніяк не прокоментував ту версію захисту, де Єфремов нібито не перебував за кермом автомобіля в момент зіткнення.

Хронологія подій

8 червня пізно ввечері стало відомо, що в Москві сталася страшна аварія. Її винуватцем став популярний актор Михайло Єфремов, який перебував за кермом в стані сильного алкогольного сп’яніння. Цей факт підтвердили і очевидці, і судово-медична експертиза, результати якої з’явилися в ЗМІ на наступний день. Запобіжний захід для актора на час розслідування – домашній арешт.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.