facebook

Ведучий “Доля людини ” Корчевников показав кохану

Днями один з найпопулярніших ведучих Росії опублікував у себе в Інстаграм неоднозначне фото.

На знімку обличчя і голос програми “Доля людини ” на телеканалі Росія 1 зображений з прекрасною незнайомкою. В описі до знімка Борис Корчевников зазначив, що дівчину звуть Наталя.

«Це ми з Наташею»

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCC0dx3Rh1up%2F&is_from_rle

 

Так лаконічно Корчевников підписав фотографію. Відсутність деталей спонукала шанувальників на думки про те, що, очевидно, Борис крутить роман з цією привабливою дівчиною. За день пост зі знімком набрав більше 25 тисяч лайків.

У коментарях прихильники вже обговорили можливі взаємини між загадковою Наташею і Борисом, і прийшли до спільного висновку – це його нова обраниця, яку він захотів показати фанатам.

Борис Корчевников з тих, хто не любить виставляти своє особисте життя на загальне обговорення. Саме тому публіці досі точно невідомо чи був у нього роман з Ганною Свердловою. Інсайдерські джерела популярних інтернет-видань стверджують, що Борис і Анна були разом близько восьми років.

Популярне

Схожі статті

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.