facebook

Психіатри визнали Михайла Єфремова осудним

Акторові, з вини якого, найімовірніше, сталася смертельна аварія, провели дослідження на адекватність.

Джерела, наближені до слідства, повідомляють, що Михайла Єфремова визнали повністю осудним. Це означає, що тепер його будуть судити без пом’якшуючих обставин, і можуть посадити на 12 років до в’язниці.

Суд над актором Михайлом Єфремовим відбудеться в першій половині серпня

Михайла Єфремова визнали осудним

Також видання ТАСС повідомляє, що сам Михайло Єфремов визнав свою адекватність, і розповів, що до цього вживав спиртні напої і наркотичні речовини. Однак про те, чи був він під впливом чогось в той фатальний вечір 8 червня інформації немає. Швидше за все, Єфремов продовжить заперечувати свою провину в смертельному ДТП.

Як все було?

8 червня 2020 року в Москві сталася аварія – автомобіль відомого російського актора перетнув подвійну суцільну і лоб в лоб зіткнувся з фургоном, за кермом якого перебував кур’єр магазину. Чоловік загинув на місці. Актор, за словами очевидців, був на місці трагедії п’яним. Вийшов з машини і не міг зв’язати двох слів.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.