facebook

Андрій Малахов привітав групу One Direction і її фанатів з ювілеєм створення бенду

У своєму Інстаграм-акаунті популярний російський телеведучий опублікував відео, в якому привітав фанатів групи One Direction з першим серйозним ювілеєм.

У 2010 році в Лондоні створили групу One Direction. До неї увійшли музиканти Гаррі Стайлз, Луї Томлінсон, Найл Хоран і Ліам Пейн. Це англо-ірландський бой-бенд, який прославився своїми піснями на весь світ. Як відомо, російський шоумен Андрій Малахов теж є фанатом їх творчості.

Всіх Діріків з 10-річчям групи!

Малахов також додав хештеги # 10yearsofonedirection і # 10yearsof1d. На відео спочатку він стоїть зі спини у фірмовій футболці зі своїм прізвищем. Видно, що він тримає в руках пульт, і перемикає кліпи популярної групи.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCC_hfeRH9kt%2F&is_from_rle

 

Також можна побачити який вигляд з вікна Малахова. Очевидно ведучий рейтингових російських передач живе не на околиці, а в самому центрі міста, і вікна виходять на центральні магістралі. Шанувальники ведучого в коментарях відзначили, що теж слухають музику групи One Direction, і висловили слова підтримки цим молодим музикантам.

Трохи про групу One Direction

One Direction

Група займається не тільки музикою, але і виступає на різних благодійних марафонах, семінарах і тд. Члени групи якось в інтерв’ю журналістам сказали, що для них бути частиною благодійного руху (мова йде про BBC Children in Need), яке вони дивилися ще будучи дітьми, це приголомшливий досвід.

На даний момент у бенду є 5 записаних і випущених студійні альбомів і один міні-альбом. Серед найпопулярніших треків Gotta Be You, 18, Story of My Life, Perfect і інші.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.