facebook

Олег Винник набив татуювання заради коханої: не Таюне. Хто надихнув співака на такий вчинок

Олег Винник зізнався в інтерв'ю в шоу "Слава+", що набивав татуювання заради коханої. Хто став "тієї самою" в житті співака — читайте далі.

Олег Винник завжди приховував своє особисте життя. Співак прагне цікавити публіку виключно своєю творчою діяльністю, а приватне, як мовиться у відомій фразі, залишати непублічним.

Будь-які деталі з його життя все ж дізнатися вдалося. Цікаві фанати і журналісти одного разу відвідали рідне село виконавці на Черкащині. Так-то і з’ясувалося, що Олег ще зі студентських років одружений. А його обраниця завжди була поруч, на оці у глядачів і слухачів – це його бек-вокалістка Таюне (Таїсія Сватко).

Олег Винник і Таюне

Самі ж артисти досі не коментують ці підозри фанатів, а продовжують замовчувати всі деталі своїх відносин.

Однак, Олег в новому інтерв’ю на радіо “Люкс ФМ “, в рамках програми “Слава + ” зізнався, що одного разу здійснював заради коханої вельми необдуманий вчинок. І цією дівчиною була Таюне.

У 14 років він вперше закохався, свої почуття вирішив висловити досить зухвало – набив татуювання на честь першої дівчини. Ім’я першого кохання Олег приховав, проте шанувальники припустили, що нею могла бути подруга Ніна, якій він присвятив пісню “Ніно “, ставши популярним.

Винник зізнався, що не шкодує про такий вчинок. Зараз він вивів татуювання, а про перше кохання залишилися лише приємні спогади.

Популярне

Схожі статті

Народить найвибагливіший знак Зодіаку: дружина Остапчука Катерина сказала, коли з’явиться їхній нащадок

Всі, хто цікавиться життям публічних людей, знають, що Володимир Остапчук та його друга дружина Катерина з нетерпінням очікують на поповнення в родині, бо ця пара ділиться найінтимнішими моментами.

Настирливо пхнеться в аристократи: Фреймут капітально омолодилась і повернула образ, на який клюнув Притула

Ольга Фреймут нині вирішила приміряти нову роль — і не абияку, а аристократки. Здається, що навіть англійські лорди нервово п'ють чай з печивом, коли чують про її новий "Клуб манер" у їхній столиці.

“Лід і полум’я”: Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва перетворилися на жінок-вамп у червоному

Якщо у гардеробі жінки є червона сукня, то вона вдягає її зазвичай в дуже особливих випадках. Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва похвалилися саме таким важливим атрибутом одягу.

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.