facebook

Діти Пугачової і Галкіна показали свої навички в гімнастиці: “Рембо і гімнастка” (ВІДЕО)

Максим Галкін у своєму мікроблозі поділився новим зворушливим відео, на якому своїми вміннями хвалилися Ліза і Гаррі.

Двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна зовсім скоро зможуть помірятися рівнем популярності зі своїми зірковими батьками. За буднями шестирічних Лізи і Гаррі пильно стежать сотні тисяч, якщо не мільйони, користувачів мережі у різних куточках світу.

Це не вигадані цифри — саме така статистика переглядів відео та фото з участю двійнят. Кадрами з дітьми регулярно ділиться їхній тато, Максим Галкін, у своїх соціальних мережах — публікації стабільно набирають кілька сотень тисяч лайків, тисячі коментарів і більше мільйона переглядів.

Не стало винятком і нове відео від зіркового сімейства. Алла і Максим повели Лізу і Гаррі гуляти на дитячий майданчик. Брату з сестрою особливо сподобалися гімнастичні кільця — діти вирішили показати свої таланти. Як завжди, вони це зробили по-різному, але по-своєму цікаво для шанувальників.

Ліза, як завжди, проявила старанність і наполегливість. Дівчинка самостійно дострибнула до кілець і міцно вхопилася за них, потім почала розгойдувати ноги, як ніби качає прес.

Наступним свій талант показав Гаррі, хлопчик не зрадив своєму хуліганському завзяттю. Він використовував кільця, як тарзанку, і почав на них гойдатися. За кадром були чутні голоси Алли Борисівни і Максима, які підбадьорювали дітей.

Коментатори залишили сім’ї безліч коментарів:

  • “Улюблений голос Алли Борисівни за кадром, це просто любов”;
  • “Прекрасні дітки! Щастя вам!”;
  • “Просто насолода для очей дивитися на вашу сім’ю”;
  • “Умнички, і дітки, і батьки”;
  • “Яка радість живе у вашому домі! Всім щастя і здоров’я!” — написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.