facebook

«Шостий шлюб буде»: Лоліта зізналася, що планує вийти заміж

Лоліта Мілявська, яка нещодавно розлучилася зі своїм п'ятим чоловіком розповіла, що чекає пропозиції від нинішнього обранця.

Лоліта Мілявська після недавнього музичного фестивалю «Слов’янський базар», де вона була одним з основних хедлайнерів, дала інтерв’ю, в якому розповіла про нового чоловіка. Не так давно Лоліла публічно заявила, що втомилася від відносин і заміж більше не збирається. «Заміж – ні в якому разі! Знову стояти весь час біля плити і борщі варити? Я хочу нагулятися! », – впевнено сказала артистка в одному з інтерв’ю. Але схоже співачка встигла передумати.

Лоліта Мілявська

У шостий раз на ті ж граблі?

У своєму інтерв’ю артистка розповіла, що її новий обранець – бізнесмен, багато працює і взагалі заможна людина. Мілявська зізналася, що метеликів в животі вона не відчуває, але вважає, що для її віку це навіть шкідливо. Шанувальник задаровує зірку подарунками і всіляко оточує увагою. Лоліта була відвертою і сказала, що якщо чоловік покличе її заміж – вона обов’язково погодиться. «Шостий шлюб буде», – впевнено заявила артистка. Відзначимо, що Лоліта помітно схудла і виглядає дуже щасливою.

Лоліта Мілявська з п’ятим чоловіком

Нагадаємо, п’ятим чоловіком Лоліти Мілявської став тренер з гри в сквош Дмитро Іванов, молодший артистки на 12 років. Але ця різниця пару не бентежила. Через 9-ть років шлюбу Лоліта дізналася, що її чоловік має коханку. Тоді артистка публічно заявила про розлучення. Шлюборозлучний судовий процес тривав 10 місяців, і тільки в кінці квітня цього року співачка офіційно стала вільною.

Популярне

Схожі статті

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.