facebook

«Мені було 7 років»: Седакова розповіла, як в дитинстві до неї чіплявся вітчим

Красива і знаменита Анна Сєдакова поділилася страшними подробицями з життя.

Відома співачка, екс-учасниця гурту ВІА Гра Анна Сєдакова написала пост, в якому закликала дівчат бути сильними і справлятися з усіма труднощами не дивлячись ні на що. Співачка, як ніби мимохідь розповіла про страшні події, з якими їй довелося зіткнутися в цьому житті.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCDBrv-CgFZh%2F&is_from_rle

«Я дитина, до якого ночами в 7 років приходив друг мами і намагався згвалтувати», – поділилася артистка. Відомо, що батьки Сєдаковой розлучилися, коли їй було 5 років. Перший час Анна жила з ріднею по лінії батька, але незабаром мама забрала її до себе і співачка більше ніколи не бачилася з татом. Уже зараз, через багато років артистка зізналася, що новий обранець мами був педофілом. Анна не розповідає всіх подробиць, але зізнається, що біль з дитинства залишилася з нею на все життя.

Сєдакова була на самому дні, але ніколи не здавалася

У своєму пості Седакова розповіла, що в її житті були і злети і падіння. «Мені не було чим годувати дітей, але я змогла. Я виступала на кращих сценах світу, але коли стала вагітна, була не потрібна навіть на своїй кухні, але я змогла … », – поділилася артистка. Анна в своєму пості закликає слідувати своїй мрії, радіти життю і бути сильними.

Нагадаємо, що Анна Сєдакова 1 липня презентувала автобіографічну книгу «Я сильна. Я впораюся », в якій розповіла про своє життя і важку долю.

 

Популярне

Схожі статті

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?