facebook

Надія Мейхер поскаржилася на пишний бюст і зізналася, ким насправді мріяла стати

Відома співачка, екс-солістка групи ВІА Гра Надія Мейхер розповіла про своє дитинство і зізналася, що великі груди завадила виконати її мрію - стати балериною.

Знаменита співачка народилася в українській глибинці Збручівка в 1982-му році. Коли Надя ще була дитиною, сім’я перебралася в Хмельницьку область. У підлітковому віці дівчинка відвідувала студію естрадних та народних танців, з якої брала участь у святах і конкурсах міського і регіонального масштабу. Хореографію співачка не закинула і під час навчання в педагогічному училищі міста Хмельницьк. Однак дівчина ще з раннього дитинства мріяла стати на пуанти і все ж прийшла в балетну студію.

Мейхер мріяла стати балериною

Мейхер зізнається, що хореограф відразу скептично поставилася до неї, так як у Надії були не підходящі параметри для балерини – занадто великі груди. «Я і сама розуміла, що справжньою балериною мені не стати через занадто пишного бюста», – поділилася співачка.

Більше ніяких танців: Мейхер була прикута до ліжка

У 17 років Надія була змушена кинути балет і народні танці. Серйозні проблеми з опорно-руховим апаратом зробили дівчину зовсім нерухомою на деякий час. Незабаром після того, як Мейхер пішла на поправку вона дізналася про кастинг в групу ВІА Гра, який з легкістю пройшла і стала вокалісткою. Колектив став неймовірно популярним не тільки в Україні, а й за її межами.

Популярне

Схожі статті

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.