facebook

Їм заздрять мільйони: кращі пари шоу-бізнесу – Потап, Осадча, Марув та інші

Відносини і любов - те, що хочеться зберігати в таємниці, і оберігати від сторонніх очей.

Однак для популярних особистостей і зірок шоу-бізнесу високого рівня вкрай складно вберегти відносини від розголосу. Сьогодні розповідаємо не про скандали і розлучення, а про приклади міцних відносин – хто з пар шоу-бізнесу може виступити прикладом?

Потап і Настя

Потап і Настя

13 довгих років вони виступали в дуеті. Весь цей час чутки про їхній роман то з’являлися, то затихали, то знову вибухали з величезною силою. І ось в 2019 році зоряний дует поставив на обговореннях жирну крапку – вони одружилися. Зараз в Інстаграм знаменитості показують те, як живуть і працюють, тепер уже в амплуа дружини і чоловіка.

Алла Пугачова і Максим Галкін

Алла Пугачова і Галкін

Незважаючи на колосальну різницю у віці, їм вдається знаходити взаєморозуміння і гармонію стільки років. При цьому вони виховують двох чарівних дітей – сина і дочку. Як їм це вдається? В одному зі своїх Інстаграм-постів Примадонна написала: “Не дивися наліво. Дивись тільки вперед “. Може бути в цьому і є їх секрет подружнього життя.

Оля Полякова та Вадим Поляков

Оля Полякова та Вадим Поляков

Епатажна Суперблондинка і королева ночі Оля Полякова раз у раз виблискує на публіці своїми принадами. Чи подобається це її чоловікові? Однозначно сказати не можна, однак за роки її кар’єри в шоу-бізнесі у них з чоловіком не було жодного публічного скандалу.

Maruv і Олександр Корсун

Maruv і Олександр Корсун

Вони не тільки чоловік і дружина, а ще й колеги, адже Олександр – піарник Марув. Це повністю руйнує думки про те, що не можна працювати зі своєю другою половинкою.

Осадча та Горбунов

Осадча та Горбунов

Ведучій “Світського життя” Катерині Осадчій і її колезі, ведучому Юрію Горбунову вдавалося довго приховувати свої стосунки. Але рано чи пізно таємне стає явним. У перервах між зйомками вони змогли вибудувати таку ідилію, що зараз їм заздрить вся країна.

Популярне

Схожі статті

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.