facebook

Українська зірочка Аліна Гросу перетворилася в популярну російську актрису – зараз знімається відразу в 4-х фільмах

Аліну Гросу добре пам'ятають в Україні - яскрава кучерява дівчинка співала смішні дитячі пісеньки. А зараз вона перетворилася в красуню і у неї немає відбою від пропозицій знятися в кіно.

Ще недавно маленька Аліна Гросу з неможливими кучериками стрибала і жу-жу-жукала свою знамениту “Бджілку! “, а тепер це 25-річна розкішна красуня, відома співачка і затребувана актриса.

Аліна Гросу

У минулому році Аліна вийшла заміж за молодого російського бізнесмена в сфері IT Олександра Комкова.

Аліна Гросу з чоловіком

Цієї осені вона збирається блищати в кіно – дівчина знімається в чотирьох фільмах відразу. У наступному кіносезоні ми будемо бачити її досить часто!

На знімальному майданчику

Знаменитість поділилася інформацією про прийдешні проектах з глядачами, розповівши трохи про кожного. Прямо зараз вона перевтілюється в різних за характером, історії та образу героїнь на знімальному майданчику і дуже рада повернутися знову в цю сферу, адже попередній акторський досвід їй сподобався.

Співачка навіть всерйоз замислюється повністю присвятити своє життя новому улюбленій справі, не відволікаючись на інші сфери!

У серіалі «Любов з ароматом кави» Аліна постане в образі самовпевненою незалежної панянки, її партнеркою по фільму стала Дана Абизова.

Аліна і Дана Абизова

У мелодрамі «В полоні у минулого» обіцяє показати нам більш м’які і незвичайні свої сторони.

Кадри з майбутнього фільму

Буде також і роль дівчини-вамп, яка не залишитьбайдужим жодного чоловіка – такий ми зможемо побачити Грозу в «Я повернусь». А зовсім скоро для всіх любителів серіалу «Таємна любов» розпочнуться зйомки продовження, теж за участю Гросу.

Знімальний момент

Щодо такої великої кількості активних зйомок дівчина підтвердила, що зніматися у всіх відразу нелегко. Але результат – того варто. Його ми зможемо побачити вже восени цього року на екранах нашого ТБ.

Аліна – жінка-вамп

А ми давайте згадаємо, яким симпатичним малятком була колись ця красуня з лялькової зовнішністю.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?