facebook

Дочка Меладзе показала коханця: схожий на тата

Інга Меладзе - старша дочка відомого музиканта Валерія Меладзе.

Ще недавно всі ЗМІ і шанувальники активно обговорювали розлучення Інги з першим чоловіком, як тут знаменитість приголомшила новими подробицями особистого життя – вона знову у відносинах. Шанувальники відзначили – цим Інга пішла в тата, тому що він теж “стрибав” з одних відносин в інші.

Подробиці нового роману дочки Валерія Меладзе Інги

Подробиці нового роману дочки Валерія Меладзе Інги

Зараз Інга Меладзе закрутила роман з креативним продюсером дизайнерської студії N3 Design Денисом Давидовим. Давидов ще навесні цього року засвітив знімок із зірковою донькою, але тоді шанувальники не надали цьому особливого значення – списали його на банальне партнерство або дружбу. Однак зараз стало відомо, що карантин сприяв зміцненню відносин Інги і Дениса – вони провели більше часу разом, і пізнали одне одного краще. Тепер вони вирушили на курорт в Сочі, і далі планують провести спільний відпочинок. Судячи з публікацій пари, зараз у них цукерково-букетний період, і пара щаслива. Однак знаючи непостійність Інги, шанувальники не поспішають вітати її і чекати весілля, адже завтра цього союзу може і не бути.

Популярне

Схожі статті

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.