facebook

Психлікарня, наркотики і скандальне розлучення. Історія Джигана

Сьогодні, 2 серпня, популярному реперу Джігану виповнюється 35 років.

За роки своєї популярності він потрапляв в різні скандали, любовні історії і сварки. Шанувальників він намагався здивувати статусом багатодітного батька, численними коханками і збритими бровами.

Як все починалося?

репер Джиган

Джиган, а тоді ще Денис Устименко-Вайнштейн народився в українській Одесі в родині моряка. З малих років він захоплювався музикою і спортом. Серед його юнацьких досягнень – чемпіонство України з рукопашного бою.

Музика теж давалася легко і була цікавою. Першу пісню Денис записав в дев’ятому класі, презентувавши її на випускному вечорі перед школярами. Потім хлопець почав проводити хіп-хоп вечірки для однолітків, а значна колекція дисків дозволила йому стати діджеєм.

Цього було недостатньо для реалізації амбіцій, і незабаром під псевдонімом GeeGun репер відправився в Москву підкорювати світ шоу-бізнесу.

Переломним моментом став виступ Джигана на церемонії вручення нагород MTV RMA. Там його помітили і покликали на велику сцену.

Репер збрив брови і показав це в прямому ефірі

Історія Джигана: від щасливого шлюбу до психіатричної клініки – один крок

Шлюб репера і красивою успішної моделі Оксани Самойлової вважався ідеальним. Він – успішний музикант, який кожен день з’являється на ТБ. Вона – затребувана модель. А між тим, ще й дружина, яка подарувала чотирьох дочок. Що може бути краще?

Джиган і його сім’я

Але практично з початку 2020 року увага шанувальників прикута не до творчої стороні життя репера Джигана, а до його особистих проблем. Цієї зими гострими приводом для обговорення стало розлучення Джигана і його обраниці Оксани Самойлової. Це при тому, що заяву про розлучення вони зробили через кілька днів після народження четвертої дитини.

Джиган з дружиною Оксаною Самойловою та четвертої донькою

Причиною стало те, що дружина Оксана дізналася про численні зради репера. Сам він цього не заперечував. Після довгої розлуки, коли Оксана на час виїхала в США, а Джиган залишився в Москві лікуватися від наркотичної залежності, пара все ж переосмислила свої відносини і вирішила не розлучатися.

Як заявляла Оксана Самойлова в одному з інтерв’ю, таке рішення вона прийняла виключно через дочок – хоче, щоб у них була повна сім’я.

Зараз Джиган намагається загладити провину в зраді і у вживанні наркотиків. Репер побував в чотирьох клініках, потім повернувся до музики – записав хіт «Офігенний хавчик».

Популярне

Схожі статті

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.